Algemeen

Één van de betere titels met Sylvester Stallone krijgt een remake als TV-film

En de acteur maakt hem zelf...

door Arjen Rooseboom om 16:59 in Algemeen
Een wat oudere (vergeten?) actiefilm met een sterk acterende Sylvester Stallone is de thriller Nighthawks uit 1981.

Hoewel vaak minder bekend dan veel van zijn andere titels, is het volgens de diehard fans wel één van de betere met Sly in de hoofdrol.

Hij speelde een smeris in New York genaamd Deke DaSilva die op het spoor werd gezet van de internationale terrorist Wulfgar, geweldig vertolkt door onze eigen trots (wijlen) Rutger Hauer.

Nu blijkt dat we een remake op televisie gaan krijgen met niemand minder dan Frank Grillo in de hoofdrol als DaSilva. Het nieuws kwam dan ook van Grillo zelf tijdens een podcast waarin hij Copshop promootte:

Samenwerking met idool
"We doen Nighthawks opnieuw als een TV-film van 8 afleveringen. Ik speel het personage van Stallone en hijzelf regisseert, maar zal er ook in zitten".

"Het gebeurt terwijl we spreken, we verkopen het op dit moment. Ik hou van Stallone, hij is mijn grote voorbeeld, dus deze kans is... GEWELDIG"!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwinsA

Avatar

En Cobra is ook nog een topper, maar word niet vaak genoemd. Copland is ook goed, vooral die fysieke transformatie. Get Carter, The Specialist en Assasins. Allemaal topfilms van Sly.

Decepticon

Avatar

Het wordt dus een tv serie, geen film.
Nighthawks is een topfilm. Ik kijk hier wel naar uit, is een prefect ip om een serie van te maken, een politie serie. En met Grillo in de hoofdrol is top.

Jamal M

Avatar

F.I.S.T. ook heel erg goed!

NieuwsFilm

meest populair