Andrew Garfield over gelekte 'Spider-Man'-beelden: Photoshop!

Andrew Garfield over gelekte 'Spider-Man'-beelden: Photoshop!

De acteur wil niets horen over een terugkeer in No Way Home.

Met de terugkeer van de personages Doctor Octopus van Alfred Molina en Green Goblin van Willem Dafoe heeft Spider-Man: No Way Home een aantal leuke verrassingen aan boord. Maar het blijft de vraag of we ook meerdere Spider-Mannen te zien krijgen in de Marvel-film.

Recent doken er wat vage video's op waarvan de verspreider zegt dat deze vanaf de set van No Way Home komen. In de beelden is Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) duidelijk te zien en ook Tobey Maguire (Spider-Man) zou in beeld komen.

Reactie Andrew Garfield: dat is Photoshop
Garfield sprak erover tijdens de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. "Ik heb erover gehoord, ik heb het gezien. En het is een Photoshop," aldus Garfield. "Ik denk dat Tom Holland gewoon de perfecte Peter Parker en Spider-Man is, dus ik ben gewoon super enthousiast."

Check in de video hieronder de complete reactie van de acteur die zomaar de waarheid kan spreken of deze verdraaid om zich te houden aan de vermoedelijke geheimhoudingsafspraak die hij dan heeft met Marvel Studios en Sony Pictures.


In Spider-Man: No Way Home van regisseur Jon Watts moet midden december in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Hieronder gewoon nog even die recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair