'Mortal Kombat' krijgt meerdere vervolgen en spin-offs

'Mortal Kombat' krijgt meerdere vervolgen en spin-offs

HBO Max en Warner Bros. werken aan meer Mortal Kombat!

De recente Mortal Kombat-reboot blijkt het redelijk goed gedaan te hebben voor Warner Bros.; sterker nog, het blijkt een van de meest bekeken films op streamingdienst HBO Max.

En nu horen we dat we mogelijk vervolgen en spin-offs te zien gaan krijgen. De reboot deed het heel erg okay aan de box office als je alles meeweegt. Maar de R-Rated film deed het nog beter op HBO Max. Nu gaat dus het verhaal dat we een vervolg kunnen verwachten.

Meer Mortal Kombat
Variety schrijft dat Warner Bros. "kijkt naar de mogelijkheid om andere delen in het Mortal Kombat-universum te ontwikkelen".

Afgaande daarop, kunnen we er vanuit gaan dat niets officieel in ontwikkeling genomen is. Maar we kunnen er wel van uit gaan dat een vervolg goed mogelijk is.

Mortal Kombat eindigde nogal duidelijk met de mogelijkheid voor een vervolg. Gedacht wordt aan een film waarin we Johnny Cage gaan zien en eindelijk het toernooi.

De grootste kritiek op de eerste film was namelijk dat het toernooi niet te zien was. We verwachten dat dit uiteindelijk rechtgezet zal worden in het mogelijke vervolg. En hoewel het niet bevestigd is, zouden we onder meer Baraka, Kitana, Sindel en Shao Khan kunnen zien.

NieuwsFilm

meest populair