Algemeen

Nieuwe Lex Luthor gevonden voor 'League of Super-Pets'

Marc Maron uit Joker spreekt de stem in, in DC League of Super-Pets.

door Bram de Groot om 12:56 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt er een eerste grote DC-animatiefilm in de bioscoop. Deze zal zich richten op de huisdieren van de bekende superhelden. Nu wordt duidelijk dat ook Lex Luthor te zien zal zijn in DC League of Super-Pets.

Via de Podcast 'WTF With Marc Maron' van Steve Buscemi wordt duidelijk dat komiek en acteur Marc Maron de stem van de klassieke Batman-schurk gaat inspreken. Maron ken je mogelijk nog van zijn rol als Gene Ufland in de DC-succesfilm Joker uit 2019.

DC League of Super-Pets
Manon voegt zich bij een indrukwekkende stemmencast. Zo zal Dwayne "The Rock" Johnson de stem inspreken van het hoofdfiguurtje Krypto (zie onder) - de hond van Superman - en zijn er ook stemmen van onder meer Keanu Reeves, John Krasinski, Keven Hart, Kate McKinnon, Natasha Lyonne en Diego Luna.

De regie van DC League of Super-Pets ligt in handen van Jared Stern (The LEGO Batman Movie), die ook het script schreef, en Sam Levine.

Vooralsnog staat de animatiefilm gepland voor 20 mei 2022. Volgende maand tijdens DC FanDome worden de eerste beelden verwacht.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair