'The Suicide Squad'-acteurs mogelijk in Marvel-film

'The Suicide Squad'-acteurs mogelijk in Marvel-film

James Gunn sluit het niet uit dat hij een aantal acteurs uit The Suicide Squad gaat vragen.

Eerder deze zomer verscheen de DC-film The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen. De stevige DC-film biedt ruimte aan heel wat uiteenlopende personages gespeeld door de nodige bekende acteurs. De kans bestaat dat je een aantal van deze acteurs terug gaat zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Op dit moment werkt regisseur James Gunn aan zijn derde Guardians of the Galaxy-film en via Twitter liet hij weten dat het goed mogelijk is dat hij een aantal acteurs vraagt voor nieuwe personages in de Marvel-film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
In Guardians of the Galaxy Vol. 3 krijgen we ongetwijfeld de nodige bekende gezichten te zien, met uiteraard de Guardians zelf, maar mogelijk ook wat andere figuren die de 'A-Holes' tegenkwamen tijdens hun eerdere avonturen in de Infinity Saga. Nog los van ongetwijfeld de nodige kleurrijke nieuwe figuren.

Van Gunn is bekend dat hij heel wat vragen van fans beantwoord op Twitter. Zo ook nu weer. Een fan vroeg Gunn of acteurs uit zijn Suicide Squad-film gaat vragen voor Vol. 3. Zijn antwoord was duidelijk: "Dat behoort zeker tot de mogelijkheden".


Veel is er nog niet bekend over Guardians of the Galaxy Vol. 3, gepland voor mei 2023. Duidelijk is wel dat het verhaal van Star-Lord (Chris Pratt) wordt afgerond. Hij lijkt op zoek te gaan naar zijn grote liefde, Gamora van actrice Zoe Saldana.

NieuwsFilm

meest populair