Gerucht: Nieuwe Wolverine-film in de maak die verschijnt in 2024

Gerucht: Nieuwe Wolverine-film in de maak die verschijnt in 2024

Wie mag er in de zware voetsporen treden...

Sinds de overname van Fox door Disney, kijken fans reikhalzend uit naar de komst van de X-Men in het 'Marvel Cinematic Universe' en dan met name het debuut van Wolverine.

Tot op heden zijn er slechts een paar teasers geweest in series en films, maar een officiële aankondiging bleef lange tijd uit.

Nu heeft een recent rapport van GEEKOSITY onthuld dat er niet alleen actief werk wordt gemaakt van een project rondom de mutant met de klauwen, maar dat deze ook al een releasedatum heeft.

In 2024 heeft Marvel vier data gereserveerd, namelijk 16 februari, 3 mei, 26 juli en 8 november. Eentje daarvan is geboekt voor Captain America 4 en eentje voor Deadpool 3 wat betekent dat er twee leeg blijven.

Hulk, She-Hulk en Red Hulk
Het gerucht wordt nog sappiger, want naar verluid zal Wolverine geïntroduceerd worden tegenover de Immortal Hulk-versie van Mark Ruffalo, een verhaallijn die uitgelegd wordt in de aankomende serie She-Hulk op Disney+.

Verder moet General Thunderbolt Ross van William Hurt nog steeds de grote slechterik worden die transformeert in Red Hulk waarna Wolverine, Hulk en She-Hulk een gedwongen alliantie tegen hem vormen.

Daarnaast is het spannend om af te wachten wie de opvolger van Hugh Jackman gaat worden, want de kans op zijn terugkeer blijft nihil.

NieuwsFilm

meest populair