3 spannende actiethrillers op Netflix die je flink bezig houden

Films met een goed tempo en de nodige actie.

Bram de Groot 16 september 2021 22:30 in Netflix
Er staan heel wat opvallende films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie films die je nu op Netflix kunt kijken en een flink tempo hebben. Welke film greep jou het meest aan, of heb je ze nog niet allemaal gezien?

Skyscraper

Regie: Rawson Marshall Thurber | Acteurs: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Noah Taylor, Pablo Schreiber, Tzi Ma, Chin Han, Kevin Rankin, Roland Møller | Kijk nuJohnson speelt in Skyscraper een voormalig FBI Hostage Rescue Team leider en oorlogsveteraan die nu de veiligheid van wolkenkrabbers bekijkt. Tijdens een opdracht in China, ontdekt hij een brand in het hoogste en veiligste gebouw van de wereld en krijgt hij daar de schuld van. Vervolgens is hij een gezocht man, en moet hij de verantwoordelijken vinden, zijn naam zuiveren en zijn familie zien te redden die bovenin het gebouw, boven de brand, zit.

Honest Thief

Regie: Mark Williams | Acteurs: Liam Neeson, Jai Courtney, Robert Patrick, Anthony Ramos, Jeffrey Donovan, Kate Walsh, Jasmine Cephas Jones | Kijk nuDe beruchte bankovervaller Tom wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt en bekent wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan agenten Nivens en Hall op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij hebben alleen eigen plannen met Toms "gestolen geld". Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Kate

Regie: Cedric Nicolas-Troyan | Acteurs: Woody Harrelson, Mary Elizabeth Winstead, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, Elysia Rotaru | Kijk nuKate is het perfecte voorbeeld van een moordenaar op de top van haar kunnen. Maar als ze het lid van de yakuza in Tokyo moet doden, komt ze er al snel achter dat ze vergiftigd is. Daardoor heeft ze nog maar 24 uur om wraak te nemen op haar moordenaars.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair