Gelekte slotscène 'Venom: Let There Be Carnage' maakt Marvel-fans helemaal gek!

De tweede Venom-film lijkt een grote verrassing te hebben.

Bram de Groot 16 september 2021 22:30 in Algemeen
Het Sony Spider-Man Universe zal binnenkort een tweede film krijgen met Venom: Let There Be Carnage en daarin zien we de confrontatie tussen Eddie Brock / Venom (Tom Hardy) en Cletus Kasady / Carnage (Woody Harrelson) Maar er is zeker meer!

LET OP: SPOILERS!!!


De 90 minuten durende tweede Venom-film zal sowieso de grenzen van het toelaatbare opzoeken. De PG-13 film (12 jaar en ouder) werd door regisseur Andy Serkis wel benaderd als een R-rated film.

"Dat had je met deze film kunnen doen. Maar we willen een groot publiek bereiken," aldus Serkis. "Er zijn verschillende regels waar je je aan moet houden. Maar dat gezegd hebbende, ik denk dat we tot het uiterste zijn gegaan met het gevaar, de duisternis en de dreiging van Carnage."

Fans wild na zien postcreditscène
Ondertussen is de film vertoond tijdens bepaalde screenings en tijdens de voorstelling verscheen ook de 'post-credits scene'. En die scène zou voor heel wat opschudding hebben gezorgd en wat er gebeurt, is nu op Twitter en Reddit te lezen. Dit ondanks dat door Hardy werd gevraagd niets online te zetten.


Maar dat gebeurde uiteraard wel en de fans blijken behoorlijk los te gaan na het zien van de beelden. Fans die lezen wat er gebeurt ook.


Maar wat gebeurt er?
In de scène zit Eddie Brock voor een televisie waarop het nieuws voorbijkomt dat Spider-Man Peter Parker (Tom Holland) is. Hierop zegt Venom "I hate that guy" en likt hij het tv-scherm af.

En op deze manier zijn de Venom-films onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en wie weet zien we Venom wel in Spider-Man: No Way Home die in december moet verschijnen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Maar jullie plaatsen de spoiler probleemloos zonder spoiler alert! Toppers.

GreenHornet

Avatar

FT dit is toch een Spoiler?

Coola

Avatar

Daarom staat er ook in dikke letters voor ze de spoiler weggeven. LET OP: SPOILERS!!!

Als je daarna nog verder gaat lezen treft FT geen blaam

Civilian Supreme

Avatar

En waarom hate hij that guy?
Komt ook weer uit het niks vandaan! Ze slaan daarmee al volledig de plank mis, zowel Venom als Brock hebben in de comics een intense en gegronde haat voor Spiderman/Parker, dat hadden ze al verknald met de 1e Venom film. Ook de iconische spin mis je en waarom ziet hij er uit en beweegt hij als Spiderman. Film was aardig maar dat hebben ze al verknald.

Coola

Avatar

Overigens nog steeds erg veel zin in Venom 2. Deel 1 was echt geweldig en dat zeg ik als die hard venom fan.

Bigds9fan

Avatar

Venom zonder Spider-Man werkt gewoon niet. Het is juist door die haat voor Peter dat de symbiote en Eddie elkaar tegenkomen en waarom het zo'n complex personage is.

Zonder Spider-Man valt dat allemaal weg.

David Mills

Avatar

@Coola, filmtotaal heeft de spoileralert pas later toegevoegd. De opmerking van Novarellum en Greenhornet zijn wel degelijk terecht. Nu is het net alsof zij niet goed hebben gelezen.

Coola

Avatar

Novarellum misschien maar GreenHornet niet want ik las het bericht ruim voor hij had gereageerd en toen stond er al let op spoilers

Tim78

Avatar

Sorry hoor, dit is zeiken om te kunnen zeiken. Als je een artikel opent waar staat gelekte slotscène en daarna doe je huilie omdat er uitleg staat over die gelekte slotscène.

Dat weet je dan toch als je erop klikt, dat het daarover gaat. Komaan zeg

GreenHornet

Avatar

Wat is eigenlijk het probleem. Ik zei FT dit is toch een Spoiler. En FT had gelijk. Ik had niet verwacht dat ze dit zouden plaatsen.

NieuwsFilm

meest populair