'The Purge' gaat door: 'Purge 6' vindt bekende hoofdrolspeler

'The Purge' gaat door: 'Purge 6' vindt bekende hoofdrolspeler

The Forever Purge toch niet het einde.

Voorafgaand aan The Forever Purge werd meer dan één keer duidelijk gemaakt dat deze de Purge-reeks zou afronden. Maar dat blijkt toch niet te kloppen. Filmmaker James DeMonaco kreeg een nieuw idee en nu is de hoofdrolspeler aangetrokken voor Purge 6.

En die acteur hebben we eerder in de franchise gezien. Het is namelijk Captain America: The Winter Soldier-acteur Frank Grillo die terugkeert als het personage Leo Barnes.

Frank Grillo terug in zesde Purge
Grillo was te zien in de tweede en derde film en in deel zes zal hij het voornaamste personage zijn. "We hebben ons aan de film verbonden - Purge zes met de regie van James DeMonaco. Deze wordt gebaseerd op het personage Leo Barnes. Ik ben er zin in," aldus Grillo tijdens de Playlist Podcast.

"Hij gaat me het script sturen. Hij is net klaar. Dus ja, dat maakt me echt nieuwsgierig. Ik ben dol op het maken van de 'Purge'-films... Ik heb er zin in, ze belden me en zeiden dat James er nog een wil regisseren en ik zei: 'Stop met praten, ik doe mee,'" zei Grillo.

The Forever Purge verscheen deze zomer wereldwijd in de bioscopen en wist met een budget van $18 miljoen $77 miljoen op te eisen. Helemaal geen verkeerde score, zeker niet op dit moment.

NieuwsFilm

meest populair