Geliefde animatiestudio Laika (Coraline, Kubo and the Two Strings) kondigt nieuwe film aan

Geliefde animatiestudio Laika (Coraline, Kubo and the Two Strings) kondigt nieuwe film aan

Wat kunnen we verwachten?

De geliefde studio Laika, o.a. bekend van Coraline en ParaNorman, is begonnen aan zijn zesde stop-motionfilm, genaamd Wildwood.

Wildwood is gebaseerd op het eerste deel uit de young adult-/fantasy trilogie van Colin Meloy, voornamelijk bekend als de zanger van de band The Decemberists. De CEO van Laika, Travis Knight, zal de film regisseren. Hij maakte al eerder de sterk onthaalde Kubo and the Two Strings.

Verhaal
Het verhaal volgt Prue McKeel, een meisje dat samen met haar klasgenoot Curtis op zoek gaat naar haar broertje Mac. Hij werd ontvoerd door kraaien een meegevoerd naar Wildwood, een magisch woud buiten Portland, de thuisstad van de studio.

Knight liet zich over het project uit: "Met Wildwood heb ik de kans om een heel ambitieus verhaal over magie, verwondering en gevaar te vertellen en het is des te specialer dat het plaatsvindt in de stad waar ik ben opgegroeid!"

"'Het wordt een ontroerende epos, dat tot ieders verbeelding zal spreken, mensen hoop zal geven maar ook harten zal breken. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen!" Knight zal worden bijgestaan door de Oscargenomineerde Caleb Deschanel, o.a. bekend van The Lion King.

Een eerste afbeelding werd ook al vrijgegeven. Deze werd gedeeld op Laika's Instagram-pagina en is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair