Stoutste dromen Channing Tatum in vervulling op chic modegala

Stoutste dromen Channing Tatum in vervulling op chic modegala

De acteur is Versace erg dankbaar.

Channing Tatum heeft op Instagram zijn dank uitgesproken voor Donatella Versace, van het gelijknamige modemerk. De acteur was dit jaar namelijk door haar uitgenodigd om aanwezig te zijn op het Met Gala, een prestigieus modefeestje.

"Twintig jaar geleden stond ik als jonge jongen in een ruimte met op wat leek duizenden anderen met de hoop om als catwalkmodel uitgekozen te worden voor de fashionweek in Milaan", vertelt Tatum op het social medium, verwijzend naar zijn vroegere modellencarrière. "Ik heb, ondanks mijn vele pogingen, nooit voor Versace mogen lopen".

Hij vervolgt: "Maar dat ik gisterenavond deze badjas mocht dragen en een van de meest klassieke Versace-kostuums, precies zoals Gianni ze zelf droeg in de jaren negentig, overtrof werkelijk mijn stoutste dromen".

"Ik wil je van harte bedanken voor het feit dat je me hebt uitgenodigd en dat ik deze elegante, magische kleding van je mocht dragen. Ik had de hele tijd het gevoel dat ik aan het dromen was. Je bent een levende legende", sluit een gelukkige Tatum af.



NieuwsFilm

meest populair