Remake 'The Bodyguard' (1992) nieuw leven ingeblazen

Remake 'The Bodyguard' (1992) nieuw leven ingeblazen

Er is een nieuwe schrijver op het project gezet.

Er zit weer leven in de beoogde nieuwe versie van The Bodyguard, de klassieker uit 1992 met in de hoofdrollen Kevin Costner en Whitney Houston. Warner Bros., de studio die de remake al ongeveer tien jaar probeert te maken, heeft er een nieuwe schrijver op gezet.

Matthew López, bekend van de tv-serie The Newsroom, gaat het scenario voor de film schrijven. Het wordt schijnbaar een herziening, maar ze laten zich alsnog inspireren door het origineel. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen zullen gaan spelen.

Het verhaal
Costner was een van de grootste mannelijke filmsterren in Hollywood toen hij in 1992 te zien was in The Bodyguard. Hij speelde hierin een voormalig geheim agent genaamd Frank Farmer, die wordt ingehuurd om de wereldberoemde popster Rachel Marron (Houston) te beschermen.

The Bodyguard staat ook bekend vanwege de immens populaire soundtrack, nog steeds de best verkopende filmsoundtrack ooit. Er staan meerdere liedjes van Houston op, zoals "I'm Every Woman," "I Have Nothing," en uiteraard "I Will Always Love You."

Lawrence Kasdan, schrijver en producent van de eerste film, zal de remake ook gaan produceren. Dit geldt ook voor Dan Lin en Jonathan Eirich.

NieuwsFilm

meest populair