Tom Hardy wakkert met foto discussie over cross-over 'Venom 2' met 'Spider-Man: No Way Home' aan

Tom Hardy wakkert met foto discussie over cross-over 'Venom 2' met 'Spider-Man: No Way Home' aan

De acteur draagt een opvallend petje.

Begin volgende maand verschijnt Venom: Let There Be Carnage van regisseur Andy Serkis in de wereldwijde bioscoopzalen en deze film zou zich zomaar kunnen gaan koppelen aan het Marvel Cinematic Universe.

Al sinds de komst van Venom in 2018 wordt door vele media en fans en Sony zelf gehint naar een overlap met het MCU. Zeker de trailer van Morbius, ook een film uit Sony's Spider-Man Universe, gaf hier al blijk van. Maar zou Venom: Let There Be Carnage dan eindelijk het echte bewijs gaan leveren?

Tom Hardy doet discussie aanwakkeren
Op social media is nu een foto van Venom-hoofdrolspeler Tom Hardy opgedoken met een petje die naar verluidt werd gedragen door cast & crew van Spider-Man: No Way Home.


Check hier de foto van Tom Hardy met het cast & crew-petje van Spider-Man: No Way Home


Het lijkt er dus op dat Hardy ook te zien is in de derde Spider-Man film met Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe. Die film lijkt de verschillende Spider-Man films die sinds 2002 verschenen bij elkaar te brengen.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat Spider-Man: No Way Home de definitieve aftrap brengen van het Sony's Spider-Man Universe (SSU). In de States verschijnt Let There Be Carnage op 1 oktober. In Nederland zal dat naar verluidt pas op 21 oktober zijn.



NieuwsFilm

meest populair