'Eternals'-ster onthult belangrijk detail over haar personage

'Eternals'-ster onthult belangrijk detail over haar personage

Ajak wordt behoorlijk bijzonder!

De release van Marvel-film Eternals komt snel dichterbij. Fans kijken heel erg uit naar het debuut van de Marvel-personages in live-action.

Onder de helden van de film bevindt zich Ajak, die gespeeld wordt door acteur Salma Hayek. Ajak was in de comics vaak de leider van de Eternals. De vraag is dus of dat nu ook het geval zal zijn. Volgens actrice Hayek gaat haar versie van het personage vooral om de vraag van moederschap.

Het thema moederschap
"Chloé besloot het concept van leiderschap te tackelen vanuit het perspectief van moederschap. Ik ben geen moeder, ik ben een alien en ik kan geen kinderen krijgen," legde Hayek uit.

"Maar mijn personage was in de comics een man en nu is het een vrouw. Dus in plaats van enkel het geslacht te veranderen, stelde ik voor om iets mee te brengen dat echt past bij vrouwen."

Om die reden werd besloten haar een heuse moederfiguur voor de Eternals te maken. "Als zij zich misdragen, dan geeft zij hen op hun kop. Maar altijd zit er wat empathie in. Hoewel ik dat niet mag hebben, want ik ben een alien. En precies dat maakt het allemaal zo interessant."

NieuwsFilm

meest populair