'Fast & Furious'-ster wil bijzonder graag dat Gal Gadot terugkeert

'Fast & Furious'-ster wil bijzonder graag dat Gal Gadot terugkeert

Gisele moet terugkeren voor meer Fast & Furious.

Acteur Sung Kang denkt dat de Fast & Furious-franchise erbij gebaat zou zijn als actrice Gal Gadot weer te zien is als Gisele.

In de recent verschenen negende film in de franchise keerden heel wat personages uit het verleden van de franchise terug. Onder hen bevond zich ook Sung Kang's Han Lue. En wat acteur Kang betreft zou ook Gadot te zien zijn in een toekomstige film.

Terug uit de dood
Het bleek dat Han niet vermoord was door Deckard Shaw, zoals fans dachten. Hij zette zijn dood echter in scène. Interessant is dat Gadot's Gisele zichzelf opofferde in Fast & Furious 6, en we haar lichaam nooit te zien kregen. Nu Han terug is, zou zij ook een rol kunnen hebben in de toekomst van de franchise.

Dat vertelde Kang tijdens een interview met de site Insider. Die vroeg hem of Fast & Furious GIsele terug zou kunnen brengen. En natuurlijk ging Kang daar niet uitgebreid op in, al weet hij wel wat hij wil:

"Ik ben daar wel voorstander van. Ik denk dat we Gisele terug moeten brengen, op welke manier dan ook. Ik denk dat fans dat willen en dat we dat daarom moeten regelen."

NieuwsFilm

meest populair