Disney+ voegde een stel toffe films nieuw toe deze week

Een prima week voor de streaminggigant Disney+

Jim Pedd 18 september 2021 10:43 in Algemeen
Vandaag zetten we de behoorlijk prima week van Disney+ voor je op een rij. De streamingdienst had een paar mooie toevoegingen. We duiken er meteen in!

Nona (2021)
Regie: Louis Gonzales | Cast: Devon Libran
Nona volgt een grootmoeder die vast zit tussen haar twee favoriete dingen als haar kleindochter ineens langskomt. En dat op de dag dat ze haar favoriete televisieserie wilde kijken!

De Wilde Stad (2018)
Regie: Mark Verkerk | Cast: Martijn Fischer
Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het ís natuur. Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland-Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven , simpelweg omdat ze te druk zijn, met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop (voice-over: Martijn Fischer).

Predator (1987)
Regie: John McTiernan | Cast: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke
Een commandoteam van het Amerikaanse leger trekt de Zuid-Amerikaanse jungle in met een gevaarlijke opdracht. Het betreft een politieke missie, waarbij gijzelaars bevrijd moeten worden. Het team treft het drietal echter levenloos en afschuwelijk verminkt aan. De commando's moeten het opnemen tegen een onzichtbare en ongrijpbare vijand.

Predator 2 (1990)
Regie: Stephen Hopkins | Cast: Kevin Peter Hall, Danny Glover, Gary Busey, Rubén Blades
De gewelddadige gewapende conflicten tussen drugsbendes maken LA het perfecte jachtterrein voor de Predator. Wanneer de politie verminkte lichamen vindt, denkt inspecteur Mike Harrigan (Danny Glover) dat dit het werk is van de rivaliserende bendes. Wanneer er echter een mysterieuze regeringsambtenaar (Gary Busey) arriveert, die hem gelast zich niet met de zaak te bemoeien, neemt Harrigan zich voor om de waarheid te achterhalen.

Terminator: Dark Fate (2019)
Regie: Tim Miller | Cast: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes
Terminator: Dark Fate' volgt een jonge vrouw, Dani Ramos genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op 'T2: Judgment Day'.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NumberOne

Avatar

Niet Predator (1987) is toegevoegd, maar THE Predator (2018). Jammer genoeg.

dave74

Avatar

Inderdaaad die laatste predator is rotzooi

ntt

Avatar

Nog steeds geen Arachnafobia!!

MichaelCaine

Avatar

Gisteren voor het eerst Terminator Dark Scheet gezien... ik wist dat het slecht zou zijn, maar dat het absolute dogsh*t is, zonder ook maar één lichtpuntje, was schokkend.. why?

NieuwsFilm

meest populair