'Venom' gooit het Spider-Man universum volledig open

Dat belooft wat voor de toekomst.

Jim Pedd 19 september 2021 10:36 in Algemeen
Sony's Spider-man Universum breidt uit. Een teaser die aankondigt dat het nog maar twee weken duurt voordat Venom: Let There Be Carnage in de bioscoop te zien is, hint erop dat we meer te zien gaan krijgen in de franchise.

We horen al langer geruchten over mogelijke connecties tussen het Marvel Cinematic Universe en Sony's spin-off franchise. De verwachting is dan ook dat Venom en Spider-Man tegen elkaar gaan vechten en dat lijkt zo'n beetje bevestigd te zijn inmiddels.

Groter universum
In 2017 vertelde Marvel-baas Kevin Feige al eens "we zeggen nooit nooit" over zo'n mogelijke crossover. Twee jaar later, vlak voordat Sony en Marvel hun deal uitbreidden, waardoor Spider-Man in het MCU kon blijven, zei hij nog: "dat is aan Sony" en "lijkt op een zeker moment waarschijnlijk".

Een van de crossovers tussen het Sony-universum en Marvel-universum gaat al gebeuren. Adrian Toomes, ofwel Vulture, zit namelijk in de film Morbius. En op posters uit de trailer voor die film zagen we dat Spider-Man als moordenaar neergezet wordt.

Daarmee lijkt de film expliciet verbonden te zijn aan de Marvel-franchise, die nu aan de slag gaat met het idee van een multiversum. Dat maakt ook meteen de oversteek van Marvel-personages als Electro en Doc Ock mogelijk. Hieronder het bericht:1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Wow, Venom zit in Spiderman! Woah, oh wacht. Dat had vanaf het begin al het geval moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair