Gefacelifte Abomination uit 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthuld

Abomination ook volgend jaar te zien in het MCU.

Bram de Groot 18 september 2021 15:29 in Algemeen
In Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zaten uiteraard weer een aantal links met andere films uit het Marvel Cinematic Universe. De meest opvallende cameo was die van Abomination uit The Incredible Hulk uit 2008.

Abomination is de soort van Hulk-versie van Emil Blonsky (Tim Roth) uit de tweede MCU-film uit 2008. Het gedrocht was maar kort te zien in de Shang-Chi solofilm, maar zijn voorkomen was wel wat anders.

Concept-art voor Abomination
Nu heeft ontwerper Anthony Francisco het ontwerp van het monsterlijke wezen online gezet. Aangezien Abomination maar kort te zien was in Shang-Chi kun je hem nu even beter bekijken. En ja, hij heeft een facelift gekregen ten opzichte van zijn voorkomen in The Incredible Hulk.

"Deze groene jongen heb ik ontelbare keren getekend tijdens mijn middelbare schooltijd... Dit omdat hij altijd tegen Hulk vocht," aldus Francisco bij de afbeeldingen. "En ik vond het geweldig om Hulk te tekenen tijdens de natuurkundeles... Eigenlijk tekende ik tijdens al de lessen behalve natuurkunde. Ik wilde tijdens die les luisteren!"

Abomination keert terug in de Disney+ serie She-Hulk die volgend jaar op de streamingdienst verschijnt. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait op dit moment in de bioscoop.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Is volgens mij trouwer aan (bepaalde?) comics. Hij ziet er gaaf uit, ik ben echt benieuwd wat ze met de Abomination gaan doen.

NieuwsFilm

meest populair