Dit zijn 3 wel heel slechte Marvel-films

Niet alle Marvel-films zijn even goed...

Bram de Groot 19 september 2021 22:30 in Featured
Ieder genre brengt slechte films voort. Ondanks dat met name Marvel Studios met zijn succesformat de ene na de andere vermakelijke en financieel succesvolle hit lanceert, ging het regelmatig goed fout bij andere Marvel-producties.

Hieronder drie Marvel-films die het sinds 2000 financieel niet bepaald goed deden en ook zeer zwak werden ontvangen de critici en de fans. Heb jij ze gezien?

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Regie: Mark Neveldine, Brian Taylor | Acteurs: Nicolas Cage, Idris Elba, Christopher Lambert, Ciarán Hinds, Violante Placido, Vincent Regan, Johnny Whitworth | Pathé ThuisJohnny Blaze is de Ghost Rider. Vuurspuwend en gewapend met een motor strijdt hij tegen het pure kwaad: de duivel. Blaze leeft tegenwoordig een teruggetrokken bestaan, hij voelt zich belazerd door duivel Mephistopheles met wie hij eerder een pact sloot. Wanneer hij wordt benaderd om een moeder en haar zoon te beschermen tegen een gruwelijk demonisch wezen, stapt hij toch weer op de motor.

Fantastic Four

Regie: Josh Trank | Acteurs: Michael B. Jordan, Miles Teller, Jamie Bell, Kate Mara, Toby Kebbell, Tim Blake Nelson, Reg E. Cathey | Disney+Deze draait om vier jonge buitenstaanders die teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand.

Elektra

Regie: Rob Bowman | Acteurs: Jennifer Garner, Cary-Hiroyuki Tagawa, Terence Stamp, Natassia Malthe, Will Yun Lee, Goran Visnjic, Bob Sapp | Google PlayKirigi en 'The Order of the Hand' geven Elektra de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden, wiens grootvader jaren terug iets gedaan had wat niet helemaal goed zat. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller's kant te gaan staan en hem te beschermen tegen Kirigi en zijn Ninja Assasins.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tim78

Avatar

Ik vind ghost rider wel een soort van guilty pleasure. Deel 1 vond ik erg tof. Deel 2 sloeg verhaaltechnisch als een speen op een varken. Cage speelt z'n rol zonder bezieling (of hoorde dat bij z'n rol haha) en houterig.

Zou echt een mooie reboot gunnen aan Ghost Rider. Wel een r-rated. Zit zoveel potentie in. Een samenwerking met Deathpool ????

Elektra was echt tenenkrommend slecht in alles.

FF heb ik niet bekeken.

Robbepost

Avatar

Dit is inderdaad pure bagger.

Overlord

Avatar

Ghostrider 1 was nog best leuk, maar deel 2 was echt niet te kijken.

Jamal M

Avatar

Heb ze alle drie gelukkig overgeslagen. Ghost Rider 1 was best ok voor z’n tijd.

Master Of Films

Avatar

In vergelijking met M-She-U's Captain Mary Sue...eum ik bedoel Captain Marvel zijn deze drie films nog steeds behoorlijk bekwaam voor een avondje entertainment. Hoe je dat woord entertainment gaat invullen, is ieder voor zich. Maar ik kan nog tenminste om deze zeer domme films nog een beetje lachen mbt de onzin wat ze uitkramen. Daartegen is M-She-U's Captain Marvel nog ongezelliger dan waterboarding.

RogueWon

Avatar

Ghost Rider 2 was leuk qua filmstijl (van de makers van Crank), maar inderdaad verhaaltechnisch sloeg het nergens op. Fantastic Four was goed te pruimen tot de derde akte. Elektra is prut, net als Blacm Widow.

Bigds9fan

Avatar

Fantastic Four was niet goed maar de film deed wel wat nieuws en dat vind ik benoemenswaardig.

In datzelfde jaar kwam The Force Awakens uit welke een herhalingsoefening was en die vind ik dus slechter.

Daarbenikweet

Avatar

Heb niemand man thing gekeken van 2005??
Weinig Marvel fans hier ;)

NieuwsFilm

meest populair