Zin in een tweede 'Ready Player One'?

Acteur Tye Sheridan heeft Ready Player Two alvast gelezen.

Met Ready Player One kwam regisseur Steven Spielberg met een opvallend flitsende en CGI-rijke avonturenfilm. En die film was succesvol te noemen. Er werd in 2017 een kleine $600 miljoen opgehaald na een zeer redelijk ontvangst.

De hoofdrol in Ready Player One was voor Tye Sheridan die de rol speelde van Parzival / Wade. The Hollywood Reporter vroeg hem of hij het boekvervolg Ready Player Two uit november 2020 van Ernest Cline heeft gelezen en of hij iets weet van de eventuele verfilming.

Ready Player Two: interessant!
"Ja, ik heb het gelezen. Het is interessant. Ik hou van Ernie. Ik hou van alle plaatsen waar hij heen kan gaan en de werelden die hij zich kan inbeelden. Het is dus altijd leuk om zijn boeken te lezen," aldus Sheridan.

"En wat betreft een vervolg op de film, ik heb geen idee wat ze van plan zijn of wat de gesprekken bij de studio zijn. Het is gewoon niet aan mij," meldt Sheridan.

Wat zeg jij? Heb jij Ready Player Two gelezen en zou jij de verfilming willen zien? Of vind je het prima dat het bij Ready Player One blijft?



NieuwsFilm

meest populair