Compleet andere Kang in 'Ant-Man 3' dan in 'Loki'

De maffe schurk uit Loki keert terug.

Bram de Groot 19 september 2021 14:01 in Algemeen
In de Disney+ serie Loki was de schurk Kang the Conqueror te zien die in de serie 'He Who Remains' werd genoemd. De rol werd gespeeld door Jonathan Majors en hij keert over een tijdje terug in het Marvel Cinematic Universe.

Velen verwachten dat Kang the Conqueror de grote schurk in de komende fase(s) van het MCU is. Hoewel dit nog niet 100 procent zeker is, lijkt hij wel een duidelijk stempel te gaan drukken op het Multiverse.

Compleet andere Kang in Ant-Man 3
Nog voor dat Loki op Disney+ verscheen was al bekend dat Majors de rol van Kang gaat spelen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

In gesprek met Total Film gaf de acteur aan dat "elk personage is anders" toen hem werd gevraagd of de Kang in Ant-Man 3 anders wordt dan 'He Who Remains'. Hij gaf ook aan dat Quantumania "wicked" wordt.

Over hoe hij werd gekozen door Marvel voor het spelen van de rol, zei hij: "Het Marvel-team heeft zijn eigen maniertjes. Het lijkt heel erg op het krijgen van een rol op de toneelschool. Ze kijken gewoon. Je doet geen auditie voor rollen. Je gaat naar de toneelschool, dan zal de leraar kijken wat je kunt. Als hij je wilde, word je eruit gepikt. Dat is een beetje wat er is gebeurd."

Ant-Man and The Wasp: Quantumania van Peyton Reed staat gepland voor 17 februari 2023.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

De jolige manier waarop Kang door Jonathan Majors werd vertolkt was het absolute dieptepunt van wat verder een zeer geslaagde MCU serie was.

NieuwsFilm

meest populair