Bokser Mike Tyson raakt verwikkeld in kat-en-muis-spel met Bruce Willis

Bokser Mike Tyson raakt verwikkeld in kat-en-muis-spel met Bruce Willis

We willen goede hoop koesteren. Maar tja, Bruce Willis...

DEADLINE meldt dat Redbox Entertainment de Amerikaanse distributierechten heeft verworven voor de actiethriller Vendetta.

Hoofdrollen zijn voor Bruce Willis, Thomas Jane, Clive Standen, Theo Rossi en Mike Tyson. De film is onlangs opgenomen en zal naar verwachting in 2022 beperkt in première gaan.

Galen Smith, de distributie-CEO, had grote woorden over voor zijn aankoop: "We zijn altijd op zoek naar titels met meeslepende verhaallijnen en acteurs die dat tot leven brengen. 'Vendetta' heeft al die elementen en het publiek zal op het puntje van de stoel zitten"!

Een eerste afbeelding is nu vrijgegeven en deze kan je hieronder bekijken:

Bekijk de afbeelding
Synopsis
Wanneer zijn dochter wordt vermoord, neemt William Duncan (Standen) het recht in eigen handen en begint hij aan een zoektocht naar vergelding.

Nadat hij de schuldige heeft vermoord, bevindt hij zich midden in een bendeoorlog met de broer van de misdadiger (Rossi), diens vader (Willis) en hun bende, die even vastberaden zijn om wraak te nemen.

Wat volgt is een spannend heen en weer spel van wraak. Tegen het einde ontdekt Duncan dat de zoektocht naar wraak nooit een winnaar heeft.

NieuwsFilm

meest populair