Bokser Mike Tyson raakt verwikkeld in kat-en-muis-spel met Bruce Willis

We willen goede hoop koesteren. Maar tja, Bruce Willis...

Arjen Rooseboom 19 september 2021 14:58 in Algemeen
DEADLINE meldt dat Redbox Entertainment de Amerikaanse distributierechten heeft verworven voor de actiethriller Vendetta.

Hoofdrollen zijn voor Bruce Willis, Thomas Jane, Clive Standen, Theo Rossi en Mike Tyson. De film is onlangs opgenomen en zal naar verwachting in 2022 beperkt in première gaan.

Galen Smith, de distributie-CEO, had grote woorden over voor zijn aankoop: "We zijn altijd op zoek naar titels met meeslepende verhaallijnen en acteurs die dat tot leven brengen. 'Vendetta' heeft al die elementen en het publiek zal op het puntje van de stoel zitten"!

Een eerste afbeelding is nu vrijgegeven en deze kan je hieronder bekijken:


Synopsis
Wanneer zijn dochter wordt vermoord, neemt William Duncan (Standen) het recht in eigen handen en begint hij aan een zoektocht naar vergelding.

Nadat hij de schuldige heeft vermoord, bevindt hij zich midden in een bendeoorlog met de broer van de misdadiger (Rossi), diens vader (Willis) en hun bende, die even vastberaden zijn om wraak te nemen.

Wat volgt is een spannend heen en weer spel van wraak. Tegen het einde ontdekt Duncan dat de zoektocht naar wraak nooit een winnaar heeft.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Grappig dat de naam Bruce Willis op zich in het verleden een tijdje genoeg reden was om nieuwsgierig te worden naar een film en dat je tegenwoordig eerst naar de co-acteurs en regisseur kijkt om te zien of het een b-film is of erger.

Overlord

Avatar

Ooit trok Bruce Willis nog mensen naar de bios, nu is het meer een waarschuwing dat je de film beter niet kan kijken.
Met 66 jaar en een geschat vermogen van 186 miljoen snap ik niet dat hij niet met pensioen gaat. Hij heeft duidelijk al jaren geen zin meer in acteren. En als hij dat wel heeft acteert hij beter dan ik dacht.

Draven

Avatar

Grappig ook dat Mike Tyson nog in films kan spelen na zijn veroordeling van verkrachting (ook al is het jaren terug). Andere acteurs die beschuldigd zijn komen nog steeds moeilijk tot niet aan de bak.

NieuwsFilm

meest populair