3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 19 september 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The King (2019)
Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
De rebelse, aan alcohol verslaafde prins Hal heeft het koninklijke leven de rug toegekeerd. Maar dan komt zijn tirannieke en oorlogszuchtige vader Henry IV om het leven en kan hij niets anders dan de troon bestijgen. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren, waardoor hij langzaam meer op zijn vader gaat lijken dan hij zou willen.

Birdbox (2018)
Regie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a.
In de nabije toekomst zorgt een onzichtbare kracht ervoor dat mensen spontaan suïcidale neigingen krijgen. Het merendeel van de bevolking is daardoor gestorven. Moeder Malorie weet deze mysterieuze plaag al jaren te overleven en probeert zichzelf en haar kinderen naar een veilige haven te brengen. Dat is moeilijk, want dat moeten ze geheel geblinddoekt doen.

Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, lijkt alsmaar weer te worden verstoten door de maatschappij. Langzaam verliest hij alle hoop en begint hij door te draaien. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.Lees ook:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

The King is mij compleet ontgaan......
Iemand bekend mee? Goede film?

Civilian Supreme

Avatar

^niet echt, acteerwerk prima maar voor de rest niet veel aan.
Dacht dat deze films er al lang opstonden.

Robbepost

Avatar

Thanks!
Dan sla ik hem op jou advies over.

NieuwsFilm

meest populair