Waarom gaat Marvel-acteur Chris Evans nu wéér helemaal viraal?

Hij blijkt een man met veel verborgen talenten.

Chris Evans is weer eens trending op Twitter. Dit keer niet omdat hij per ongeluk een foto heeft gedeeld van zijn geslachtsdeel, maar omdat fans behoorlijk onder de indruk zijn van een video waarin hij een van zijn verborgen talenten laat zien.

In de video, die slechts een kleine veertien seconden duurt, speelt Evans met een vrolijk gezicht het nummer Easy van Lionel Richie op zijn piano. Het filmpje lijkt te zijn opgenomen in zijn woonkamer.

"Chris Evans is trending op Twitter omdat hij een veertien seconden durende video van zichzelf heeft geplaatst waarin hij pianospeelt. Moet je nagaan hoeveel kracht hij wel niet heeft", schrijft een fan op Twitter, verwijzend naar het feit dat de voormalig Captain America-acteur dikwijls viraal gaat.



Vorige week ging Evans ook al viraal nadat de Amerikaanse zangeres Lizzo na een tip van een fan een campagne startte om haar en Evans te casten in de aangekondigde remake van The Bodyguard uit 1992 (toen natuurlijk met Whitney Houston and Kevin Costner).

NieuwsFilm

meest populair