Deze 'Guardians of the Galaxy' krijgen een grote rol in de derde en laatste film

Deze 'Guardians of the Galaxy' krijgen een grote rol in de derde en laatste film

Marvel Studios komt met nog 1 film in de franchise.

Regisseur James Gunn teaset dat Nebula en Mantis een grote rol te spelen hebben in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat deed hij nadat actrices Karen Gillan en Pom Klementieff toegaven dat ze huilden tijdens het lezen van het script.

"Ik hoop niet dat ze huilden omdat ze vonden dat ze te weinig tekst hebben, want eerlijk gezegd zijn hun rollen behoorlijk groot en klinkt het hebberig," grapte Gunn op Twitter nadat de opmerkingen van Gillan breed opgepikt werden.

Enorm emotioneel
Gunn's tweet was een directe reactie op Gillan die onthulde dat het scenario "zo emotioneel" is. "We lazen het samen in dezelfde kamer en keken elkaar aan en toen kwam er een stortvloed van tranen."

Gunn stelt dat we "meer gaan leren over bestaande personages, op een dieper niveau. Ik kijk er heel erg naar uit om Nebula, post-Thanos, te verkennen."

Straks, als Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien is, is James Gunn klaar met de franchise. Van Gillan weten we dat ze "de reis van het personage" voort zou willen zetten. Maar: "ik weet niet hoe dat eruit zou zien zonder James of Dave [Bautista], maar ik hou ervan om haar te spelen dus ik wil niet klaar zijn."



NieuwsFilm

meest populair