Deze 'Guardians of the Galaxy' krijgen een grote rol in de derde en laatste film

Marvel Studios komt met nog 1 film in de franchise.

Jim Pedd 21 september 2021 22:30 in Algemeen
Regisseur James Gunn teaset dat Nebula en Mantis een grote rol te spelen hebben in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat deed hij nadat actrices Karen Gillan en Pom Klementieff toegaven dat ze huilden tijdens het lezen van het script.

"Ik hoop niet dat ze huilden omdat ze vonden dat ze te weinig tekst hebben, want eerlijk gezegd zijn hun rollen behoorlijk groot en klinkt het hebberig," grapte Gunn op Twitter nadat de opmerkingen van Gillan breed opgepikt werden.

Enorm emotioneel
Gunn's tweet was een directe reactie op Gillan die onthulde dat het scenario "zo emotioneel" is. "We lazen het samen in dezelfde kamer en keken elkaar aan en toen kwam er een stortvloed van tranen."

Gunn stelt dat we "meer gaan leren over bestaande personages, op een dieper niveau. Ik kijk er heel erg naar uit om Nebula, post-Thanos, te verkennen."

Straks, als Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien is, is James Gunn klaar met de franchise. Van Gillan weten we dat ze "de reis van het personage" voort zou willen zetten. Maar: "ik weet niet hoe dat eruit zou zien zonder James of Dave [Bautista], maar ik hou ervan om haar te spelen dus ik wil niet klaar zijn."1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Markie Marcolioooo

Avatar

Aan al het mooie komt een einde, gaat het spreekwoord.
Waar een deur zich sluit gaat een ander open, is er ook 1.
Wanneer de GOTG-trilogie is afgelopen is er een universum, multiversum, aan mogelijkheden om ditcte ontdekken.
Persoonlijk zie ik een film rond the Starjammers wel zitten, ook een mooie opening of knipoog naar the X-men

NieuwsFilm

meest populair