Trailer scifi-film 'Finch' met Tom Hanks!

Post-apocalyptische film met Hanks, zijn hond en een soort 'Chappie'-robot.

Bram de Groot 20 september 2021 19:08 in Video
Op 2 oktober 2020 moest de film BIOS met Tom Hanks in de wereldwijde bioscopen verschijnen. Door corona gebeurde dit uiteraard niet, maar binnenkort kun je de film dan toch wel zien. Overigens niet in de bioscoop en met een andere titel: Finch.

In Finch speelt Hanks het personage Finch, een man die aan een ontroerende en krachtige reis begint om een nieuw thuis voor zijn onwaarschijnlijke familie te vinden in een gevaarlijke en verwoeste wereld. Zijn familie is zijn geliefde hond en een nieuw gecreëerde robot.

Eerste trailer Finch
Het sciencefictiondrama Finch komt van regisseur Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men) en er zijn ook rollen voor onder meer Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier en Skeet Ulrich.

Hieronder zie je de trailer die Apple TV+ vandaag online heeft gezet. Op 5 november verschijnt de film online. Eerder was Finch nog een bioscoopfilm van Universal Pictures, voordat Apple de film voor de nodige miljoenen kocht. Eerder betaalde de streamingdienst nog voor de oorlogsfilm Greyhound, ook met Hanks.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Lijk me wel leuk om een keer te kijken maar geen haast.

Robbepost

Avatar

Zoetsappige meuk lijkt me........ lelijke CGI ook.

Master Of Films

Avatar

Oh Apple toch...je zou toch meer verwachten van de iOS 15 mensen (BTW: vanavond...iOS 15...Woo Hoo)

Filmhead

Avatar

Soort CastAway en Wally. Ach ja, Hanks kan niet misgaan. Muziek is wel irritant. En het Appel logo, gek genoeg het meest irritant.

Chris23

Avatar

muziek is van True Romance

Milanfilm1

Avatar

Apple + maakt echt goeie films en series, soms nog wel beter als Netflix en Dinsey +. Zo was Falcon and the Wintersoldier erg teleurstellend.

Nikita

Avatar

Ach zo'n zoete film met natuurlijk spannende momenten want je wil niet dat er iets met het zachtaardige team gebeurt. Hanks is een leuke en goede acteur, ik ga hem een keer kijken als ie ergens voorbij komt.

KinoKing2002

Avatar

@Chris23
Muziek is van Badlands. True romance heeft deze ook gejat.

NieuwsFilm

meest populair