Trailer scifi-film 'Finch' met Tom Hanks!

Trailer scifi-film 'Finch' met Tom Hanks!

Post-apocalyptische film met Hanks, zijn hond en een soort 'Chappie'-robot.

Op 2 oktober 2020 moest de film BIOS met Tom Hanks in de wereldwijde bioscopen verschijnen. Door corona gebeurde dit uiteraard niet, maar binnenkort kun je de film dan toch wel zien. Overigens niet in de bioscoop en met een andere titel: Finch.

In Finch speelt Hanks het personage Finch, een man die aan een ontroerende en krachtige reis begint om een nieuw thuis voor zijn onwaarschijnlijke familie te vinden in een gevaarlijke en verwoeste wereld. Zijn familie is zijn geliefde hond en een nieuw gecreëerde robot.

Eerste trailer Finch
Het sciencefictiondrama Finch komt van regisseur Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men) en er zijn ook rollen voor onder meer Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier en Skeet Ulrich.

Hieronder zie je de trailer die Apple TV+ vandaag online heeft gezet. Op 5 november verschijnt de film online. Eerder was Finch nog een bioscoopfilm van Universal Pictures, voordat Apple de film voor de nodige miljoenen kocht. Eerder betaalde de streamingdienst nog voor de oorlogsfilm Greyhound, ook met Hanks.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair