3 gave scifi-films op Netflix met een lekkere dosis actie

3 gave scifi-films op Netflix met een lekkere dosis actie

Prima scifi-films om bijvoorbeeld vanavond nog even aan te zetten.

Er staan heel wat opvallende films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie misdaadfilms die je nu op Netflix kunt kijken en flink wat geweld laten zien. Welke film greep jou het meest aan, of heb je ze nog niet allemaal gezien?

Dredd

Regie: Pete Travis | Acteurs: Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Jason Cope, Wood Harris, Rakie Ayola, Warrick Grier, Rachel Wood | Kijk nu



We gaan naar de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Cassandra Anderson op tegen de slechterik Ma-Ma. Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.

Code 8

Regie: Jeff Chan | Acteurs: Robbie Amell, Stephen Amell, Sung Kang, Kari Matchett, Greg Bryk, Aaron Abrams, Kyla Kane | Kijk nu



In een stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten, wil een eerlijke dagloner zijn verboden vaardigheden gebruiken om zijn zieke moeder te redden.

Outside the Wire

Regie: Mikael Håfström | Acteurs: Anthony Mackie, Damson Idris, Emily Beecham, Michael Kelly, Pilou Asbæk | Kijk nu



In de nabije toekomst wordt een dronepiloot naar een oorlogsgebied gestuurd. Hij moet een geheime androïde-officier helpen om een ​​nucleaire aanval te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair