BREAKING: 'Fantastic Beasts 3' krijgt officiële titel en verschijnt veel eerder dan verwacht

BREAKING: 'Fantastic Beasts 3' krijgt officiële titel en verschijnt veel eerder dan verwacht

Harry Potter-fans opgelet!

Harry Potter-fans opgelet: de poorten naar de Wizarding World openen eerder dan verwacht. Warner Bros. heeft zojuist namelijk de officiële titel en releasedatum van de derde Fantastic Beasts-film aangekondigd.

Bekijk de afbeelding

Het derde deel van de Fantastic Beasts-reeks, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-boeken en -films, zal de titel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore krijgen. Daarmee vormt de titel direct ook een duidelijke aanwijzing voor waar het verhaal over zal gaan.

Volgens de officiële synopsis stuurt professor Albus Dumbledore (Jude Law) magizoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne) samen met een groep heksen en tovenaars op een missie om de kwaadaardige Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen, die het toverstokje overneemt van Johnny Depp) en zijn steeds groter wordende groep volgelingen te stoppen. De grote vraag is hoe lang Dumbledore nog aan de zijlijn kan blijven staan?



Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore moet al op 15 april volgend jaar (en dat is een stuk eerder dan verwacht) in de bioscopen verschijnen. David Yates keert terug voor de regie. J.K. Rowling en Steve Kloves (die bijna alle Harry Potter-films schreef) hebben het script verzorgd.

NieuwsFilm

meest populair