BREAKING: 'Fantastic Beasts 3' krijgt officiële titel en verschijnt veel eerder dan verwacht

Harry Potter-fans opgelet!

Jeffrey Kouters 22 september 2021 17:37 in Algemeen
Harry Potter-fans opgelet: de poorten naar de Wizarding World openen eerder dan verwacht. Warner Bros. heeft zojuist namelijk de officiële titel en releasedatum van de derde Fantastic Beasts-film aangekondigd.Het derde deel van de Fantastic Beasts-reeks, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-boeken en -films, zal de titel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore krijgen. Daarmee vormt de titel direct ook een duidelijke aanwijzing voor waar het verhaal over zal gaan.

Volgens de officiële synopsis stuurt professor Albus Dumbledore (Jude Law) magizoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne) samen met een groep heksen en tovenaars op een missie om de kwaadaardige Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen, die het toverstokje overneemt van Johnny Depp) en zijn steeds groter wordende groep volgelingen te stoppen. De grote vraag is hoe lang Dumbledore nog aan de zijlijn kan blijven staan?Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore moet al op 15 april volgend jaar (en dat is een stuk eerder dan verwacht) in de bioscopen verschijnen. David Yates keert terug voor de regie. J.K. Rowling en Steve Kloves (die bijna alle Harry Potter-films schreef) hebben het script verzorgd.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Jude law is een goede acteur hoor. Maar ik vind hem totaal geen Perkamentus…persoonlijk had ik het leuker gevonden als ze een oudere flamboyante acteur hadden gekozen.

23VDV23

Avatar

^Maar het gaat juist om een jóngere Perkamentus. Dan wordt een oudere acteur weer onlogisch. Persoonlijk was hij voor mij één van de weinige lichtpuntjes uit die vorige film. Zijn performance lag heel mooi in lijn met Richard Harris, die in tegenstelling tot Gambon Perkamentus perfect belichaamde.

RogueWon

Avatar

Dat hele Fantastic Beasts kan me gestolen worden. Totaal niet geinteresseerd in deze franchise meer. Het begon al middelmatig met zo'n drol als hoofdrolspeler en Colin Farrell niet als Grindelwald laten (hij is 10x beter dan Depp). En ik heb geen idee meer waar de 2e over ging, kan je nagaan wat voor indruk die heeft achtergelaten.

NieuwsFilm

meest populair