Eindelijk weten we wanneer Marvel-serie 'Ms. Marvel' te zien is op Disney+

Vanaf februari 2022 kan je 'm streamen.

Jim Pedd 23 september 2021 17:18 in Algemeen
De serie Ms. Marvel schijnt in februari zijn debuut te maken op streamingdienst Disney+. Het personage maakte haar debuut in de comic Captain Marvel #14, en werd al snel een hit.

In 2019 hoorden we voor het eerst officieel dat Kamala Khan de oversteek zou maken naar het Marvel Cinematic Universe. Actrice Iman Vellani werd in 2020 gecast, en de serie waarin zij zou debuteren, moest in 2021 zijn debuut maken.

Uitstel naar 2022
Marvel Studios Executive Vice President Victoria Alonso vertelde in juli 2021 dat de serie dit jaar nog te zien moest zijn. Sterker nog: de serie moest eind dit jaar te zien zijn, samen met Hawkeye.

Maar toen Hawkeye zijn releasedatum (24 november) kreeg, hoorden we niets over Ms. Marvel. Nu lijkt het erop dat de speculatie die toen begon, namelijk dat de serie uitgesteld zou worden naar 2022, klopt.

Amit Chaudhari vertelt volgens The Direct dat Disney+ van plan is om de serie in februari 2022 te lanceren. Het is nog niet officieel, maar het lijkt niet onredelijk om te verwachten. Dan zit er een kleine maand tussen de laatste aflevering van Hawkeye en het debuut van Ms. Marvel.

Wanneer de serie precies te zien moet zijn in februari is nog niet officieel bekend gemaakt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair