Nog meer 'Fast & Furious' rond Dominic Toretto op komst?

Maar dan zonder Vin Diesel...

Tegen de tijd dat de elfde en laatste hoofdfilm aan de Fast & Furious-franchise wordt toegevoegd, is acteur Vin Diesel bijna zestig jaar oud. Zo bezien is het niet heel raar dat hij van plan is om te stoppen als Dominic Toretto.

Dat gezegd hebbende, lijkt het er niet op dat het dan gedaan is met de familie van Toretto en al hun snelle race-avonturen. Sterker nog: verschillende spin-offs verkeren in verschillende stadia van ontwikkeling.

Meer Dom!
Hoewel Dwayne Johnson geen enkele interesse schijnt te hebben in een terugkeer in de films met Diesel, zou hij wel heel graag een rol willen spelen in een tweede film rond Hobbs & Shaw.

Een idee van sommige fans is om een serie te maken rond een jonge Dominic Toretto. Tijdens een interview met Fast & Furious 9 blijkt dat acteur Vinnie Bennett (die een rol had in de negende film) er al zin in heeft.

"Een serie rond een jonge Dom? Man, er is zoveel dat we zouden kunnen doen!" begon Bennett.

"Er is zoveel dat we kunnen doen. Mijn gevoel is dat we met Jack vaak terugkijken. We hebben dan misschien wel ruimte voor Letty, je kan zien hoe Dom Vince, Jesse en de crew ontmoet. Leren hoe hij de eerste RX-7 krijgt. Ja, er is veel mogelijk."

NieuwsFilm

meest populair