Dit wordt de focus van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' van Marvel

Dit wordt de focus van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' van Marvel

Gamora en Nebula staan straks centraal.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait om Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan). Dat beweert acteur Seth Green, die weer te horen is als Howard the Duck in Marvel-serie What If...?.

Later dit jaar moeten de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 van start gaan. De weg naar die film was tumultueus (denk maar aan het ontslag van regisseur James Gunn) een het feit dat Disney hem vervolgens opnieuw inhuurde. Maar nu Gunn volle bak doorwerkt aan de film, horen we langzaamaan ook meer en meer nieuwe details.

Gamora en Nebula
Tijdens een interview met de site Comic Book over zijn terugkeer in het Marvel Cinematic Universe, ging Green in op de vraag of fans zijn personage kunnen verwachten in de film Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Dat weet hij nog niet zeker. Wel weet Green zeker dat de film "het verhaal van de zussen" vertelt. Waarmee hij refereerde naar Nebula en Gamora.

"Ik weet niet of Howard er onderdeel van uitmaakt. Daar heb ik niet echt iets over gehoord. Het enige dat ik weet is dat dit het verhaal van de zussen is, het verhaal van Gamora en Nebula. Dus ik weet niet of het een prequel is, of komt uit de nieuwe tijdlijn die ontstaan is na de Time Heist. Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Het zou mij tegelijk geen pijn doen als Howard geen centraal personage is."

NieuwsFilm

meest populair