Dit wordt de focus van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' van Marvel

Gamora en Nebula staan straks centraal.

Jim Pedd 23 september 2021 17:22 in Algemeen
Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait om Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan). Dat beweert acteur Seth Green, die weer te horen is als Howard the Duck in Marvel-serie What If...?.

Later dit jaar moeten de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 van start gaan. De weg naar die film was tumultueus (denk maar aan het ontslag van regisseur James Gunn) een het feit dat Disney hem vervolgens opnieuw inhuurde. Maar nu Gunn volle bak doorwerkt aan de film, horen we langzaamaan ook meer en meer nieuwe details.

Gamora en Nebula
Tijdens een interview met de site Comic Book over zijn terugkeer in het Marvel Cinematic Universe, ging Green in op de vraag of fans zijn personage kunnen verwachten in de film Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Dat weet hij nog niet zeker. Wel weet Green zeker dat de film "het verhaal van de zussen" vertelt. Waarmee hij refereerde naar Nebula en Gamora.

"Ik weet niet of Howard er onderdeel van uitmaakt. Daar heb ik niet echt iets over gehoord. Het enige dat ik weet is dat dit het verhaal van de zussen is, het verhaal van Gamora en Nebula. Dus ik weet niet of het een prequel is, of komt uit de nieuwe tijdlijn die ontstaan is na de Time Heist. Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Het zou mij tegelijk geen pijn doen als Howard geen centraal personage is."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Een van de weinige Marvel films waar ik wel naar uitkijk. Kan niks verkeerds gaan met James Gunn. Zijn Suicide Squad film is een van de beste DC films, vind ik.
Ik hoop ook dat Howard the Duck (met zijn perfecte Seth Green) weer te zien is in Vol. 3.

Mav Damian

Avatar

Ik hoop ook dat we meer Howard the Duck zien.

adofmirosch

Avatar

Groot fan van de twee guardians of the galaxy films. Ook van Suïcide squad heb ik genoten (die film is nu te huur) en hoewel ik klaar ben met Disney Marvel geef ik deze wellicht een kans.
Als persoon moet ik Gunn niet maar het is een uitstekende filmmaker.

Master Of Films

Avatar

@adofmirosch
Eens mbt Gunn is een uitstekende filmmaker. Maar ook ik vind dat hij beter van Twitter weg kan blijven. Of hij moet iets te vertellen over zijn films.

johnstearne

Avatar

Guardians of the Galaxy, 1 van de Marvel franchises waar ik helemaal niks om geef, pretentieus gebrabbel.

NieuwsFilm

meest populair