Kevin Bacon speelt hoofdrol in een 'Friday The 13th'-achtig LGBTQIA+ verhaal op een gay kamp

Dit verzinnen wij niet, maar komt rechtstreeks van de studio...

Arjen Rooseboom 23 september 2021 17:25 in Algemeen
Ruim 41 jaar na zijn bloederige ontmoeting met de moeder van Jason Voorhees in Camp Crystal Lake, heeft Kevin Bacon zich aangemeld om te schitteren in een ander griezelig kamp, een nieuwe productie van Blumhouse met als werktitel Whistler Camp.

Bacon zal samen met onder andere de succesvolle horrorproducent Jason Blum produceren. De regie ligt in handen van John Logan die hiermee zijn debuut maakt achter de camera.

Logan heeft al veel succes gehad als schrijver. Hij schreef de televisieserie Penny Dreadful, titels als The Last Samurai, Sweeney Todd en Alien: Covenant, twee James Bond delen (Skyfall en Spectre) en verdiende Oscarnominaties voor zijn scripts van Gladiator, The Aviator en Hugo.

Actuele thema's
Het project wordt omschreven als een krachtig spannend LGBTQIA+ verhaal dat zich afspeelt in een homoconversie kamp. En nogmaals, hier leggen wij niet politiek correct de nadruk op of zo, dit is letterlijk hoe de makers het omschrijven.

Bacon werkte eerder met Blumhouse aan de horrorfilms The Darkness, You Should Have Left evenals een pilot voor de uiteindelijk gecancelde SyFy-televisieserie rondom de populaire cultfranchise Tremors.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Bacon speelde ook in The woodsman. Misschien kunnen ze hier een soort crossover van maken. Smiley face of gaat dit net iets te ver?

GreenHornet

Avatar

Lijkt me wel te gek een Slasher die het voorzien heeft op alleen LGBTQIA+ mensen. Op het einde blijkt de Slasher een conservatieve/liberale homo te zijn.

Master Of Films

Avatar

Gay kamp? Oh er hangt een vrolijke sfeer op dat kamp. [niet vergeten het woord gay heeft ook een andere betekenis Smiley face ]

johnstearne

Avatar

Een slasher film gericht op de LGBTQIA+ community is nog niet zo gek, er zijn genoeg gestoorde homofobe mensen in deze maatschappij dat de fictie niet ver van de werkelijkheid is.

Tim78

Avatar

Als ze zichzelf niet zo serieus nemen of heel veel politieke boodschappen erin willen schuiven (Waar Netflix op het moment nogal een handje van heeft in iedere serie van ze). Dan kan dit een best grappig uitgangspunt zijn.

NieuwsFilm

meest populair