Kevin Bacon speelt hoofdrol in een 'Friday The 13th'-achtig LGBTQIA+ verhaal op een gay kamp

Kevin Bacon speelt hoofdrol in een 'Friday The 13th'-achtig LGBTQIA+ verhaal op een gay kamp

Dit verzinnen wij niet, maar komt rechtstreeks van de studio...

Ruim 41 jaar na zijn bloederige ontmoeting met de moeder van Jason Voorhees in Camp Crystal Lake, heeft Kevin Bacon zich aangemeld om te schitteren in een ander griezelig kamp, een nieuwe productie van Blumhouse met als werktitel Whistler Camp.

Bacon zal samen met onder andere de succesvolle horrorproducent Jason Blum produceren. De regie ligt in handen van John Logan die hiermee zijn debuut maakt achter de camera.

Logan heeft al veel succes gehad als schrijver. Hij schreef de televisieserie Penny Dreadful, titels als The Last Samurai, Sweeney Todd en Alien: Covenant, twee James Bond delen (Skyfall en Spectre) en verdiende Oscarnominaties voor zijn scripts van Gladiator, The Aviator en Hugo.

Actuele thema's
Het project wordt omschreven als een krachtig spannend LGBTQIA+ verhaal dat zich afspeelt in een homoconversie kamp. En nogmaals, hier leggen wij niet politiek correct de nadruk op of zo, dit is letterlijk hoe de makers het omschrijven.

Bacon werkte eerder met Blumhouse aan de horrorfilms The Darkness, You Should Have Left evenals een pilot voor de uiteindelijk gecancelde SyFy-televisieserie rondom de populaire cultfranchise Tremors.

NieuwsFilm

meest populair