'Dune'-acteur Javier Bardem heeft nét zoveel zin in 'Part Two' als jij

'Dune'-acteur Javier Bardem heeft nét zoveel zin in 'Part Two' als jij

De acteur heeft zin in de volgende film.

Mocht je Dune van regisseur Denis Villeneuve al gezien hebben, dan kijk je waarschijnlijk al uit naar het vervolg. Als bekend en zonder details weg te geven heeft Villeneuve slechts de eerste helft van het boek verfilmd.

Velen die de verfilming van het boek van Frank Herbert al hebben, laten online weten dat ze het volg zo snel mogelijk zouden willen zien. Nu heeft regisseur Javier Bardem zich bij die groep gevoegd. Hij sprak er kort over met Deadline.

Bardem verlangt naar Dune: Part Two
"Het was leuk. Mijn rol is kort. Hopelijk komt er een tweede! Ik hoop dat mijn personage meer te vertellen zal hebben in het verhaal. We zullen het zien," aldus de acteur. In Dune speelt Bardem de rol van Stilgar, een Fremen-leider.

Of Dune: Part Two er komt is nog niet zeker. Warner Bros. heeft nog geen groen licht gegeven en Villeneuve lijkt zich al te focussen op andere projecten. Wel gaf hij aan Dune: Part Two voorrang te geven mocht deze opgenomen mogen worden.

Alles hangt af van de opbrengsten aan de wereldwijde bioscoopkassa's en de impact van de release op HBO Max in de States. De film kostte $165 miljoen om te maken.



NieuwsFilm

meest populair