Deze 4 Sinister Six-personages zouden in 'Spider-Man: No Way Home' zitten?

Nieuwe mogelijke lek laat vier leden van de Sinister Six zien.

Bram de Groot 23 september 2021 18:06 in Algemeen
We zijn nog enkele maanden verwijderd van Spider-Man: No Way Home, met Venom: Let There Be Carnage meegerekend de vijfde film in het Marvel Cinematic Universe. Wat we exact krijgen te zien, weten we pas in december.

Duidelijk is wel dat het dé Marvel Cinematic Universe-film van het jaar gaat worden. De film krijgt veel meer aandacht dan de andere titels en dat komt vooral door de geruchten over het verloop van de film die niet alleen het Multiverse verder opent, maar ook het Spider-Verse lijkt te introduceren.

Sinister Six in No Way Home?
We zagen en weten al dat Doctor Octopus, Electro en Green Goblin uit de eerdere Spider-Man films van Sam Raimi en Marc Webb te zien zullen zijn in No Way Home. Maar er zouden ook snelle shots te zijn van Sandman en The Lizard.

Nu hebben we een mogelijk gelekte beeld uit de film waarin vier van de Sinister Six te zien zouden zijn. Het beeld komt overeen met een locatie die we in de trailer zagen. Of de lek (te bekijken via onderstaande link) echt is, is nog niet bevestigd.


Bekijk op de Tweet met het mogelijk gelekte beeld uit Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home staat gepland voor 16 december en laten we hopen dat Sony Pictures zich niet genoodzaakt ziet om deze uit te stellen.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bucky67

Avatar

En electro

NieuwsFilm

meest populair