Nieuwe film 'Doctor Strange'-acteur Benedict Cumberbatch binnenkort op Prime Video

Nieuwe film 'Doctor Strange'-acteur Benedict Cumberbatch binnenkort op Prime Video

Check de trailer voor The Electrical Life of Louis Wain.

Regelmatig zien we de Briste acteur Benedict Cumberbatch in grote films. Denk maar aan zijn rol als Doctor Strange in het Marvel Cinematic Universe en hij sprak de stem in van de draak Smaug in de Hobbit-films. Toch duikt hij ook heel vaak op in kleinschaligere projecten.

Eén daarvan verschijnt binnenkort. Hij speelt namelijk de hoofdrol in de film The Electrical Life of Louis Wain van regisseur Will Sharpe.

Trailer The Electrical Life of Louis Wain
Tijdens het 48th Telluride Film Festival ging de biografische film al in première en in de States verschijnt The Electrical Life of Louis Wain ook kort in de bioscoop voordat de thuisrelease in november verschijnt via Prime Video. Hieronder de trailer.


The Electrical Life of Louis Wain
In The Electrical Life of Louis Wain staat de Britse kunstenaar Louis Wain centraal Hij staat bekend om zijn opvallende schilderijen van katten en mensen van over heel de wereld wist te inspireren. In dit waargebeurde verhaal krijgen we een blik op zijn leven en dat van de liefde van zijn leven, Emily.

[b]Vanaf 5 november moet The Electrical Life of Louis Wain te zien zijn op Prime Video van Amazon en hieronder zie je het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair