'Daniel Craig wordt ook in zijn normale leven James Bond'

De acteur krijgt een prestigieuze eretitel als commandant bij de marine

FilmTotaal 24 september 2021 15:46 in Celebrity
Daniel Craig is door de Britse marine verwelkomd als erecommandant. De acteur noemt het krijgen van de titel een hele eer.

Craig krijgt de eretitel voor zijn persoonlijke steun aan de Britse troepen en het feit dat zijn personage James Bond eveneens de titel draagt. Van erecommandanten wordt verwacht dat zij de marine helpen met het versterken van haar banden met de gemeenschappen die zij dient.

"Ik voel me ontzettend bevoorrecht en vereerd dat ik deze eretitel in ontvangst mag nemen", reageert Craig in een reactie.

Het nieuws over Craigs eretitel komt op een mooi moment naar buiten: de première van de volgende 007-film No Time To Die staat immers eindelijk, nadat deze meerdere keren moest worden uitgesteld vanwege de coronapandemie, voor de deur.

Voor die film hebben de makers samengewerkt met de Britse marine voor enkele scènes. Zo zal een van de gevechtsschepen te zien zijn in de langverwachte spionagefilm, waarin Craig voor de allerlaatste keer in de huid kruipt van het iconische personage.

NieuwsFilm

meest populair