'Fantastic Beasts 3'-titel refereert naar deze 'Harry Potter'-zin

Albus Dumbledore heeft talloze geheimen.

Jim Pedd 25 september 2021 09:01 in Algemeen
Het lijkt erop dat het verhaal van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore inspeelt op een zinnetje uit het boek Harry Potter and the Deathly Hallows.

Het achtergrondverhaal van Albus Dumbledore werd voor een deel uit de doeken gedaan in de boeken en films. Zo leerden we iets over zijn band met de duistere tovenaar Gellert Grindelwald en over de tragische dood van zijn zus Ariana. Maar er is veel meer om te verkennen en vermoedelijk zijn er nog veel geheimen.

De geheimen
Duidelijk is dat Fantastic Beasts daar nu in gaat duiken. Het personage, dat gespeeld wordt door Jude Law, bleek al een geheime broer te hebben: Aurelius, die we tot dan toe kenden als Credence Barebone.

Die plottwist, gecombineerd met de titel van Fantastic Beasts 3, maakt duidelijk dat de geschiedenis van Albus en zijn familie centraal staat in de nieuwe Wizarding World-film. Wat onthuld zal worden is niet helemaal duidelijk, maar we hebben wel een mooie hint.

Aberforth Dumbledore vertelt aan Harry Potter: "Ik ken mijn broer, Potter. Hij leerde van onze moeder geheimhouding. Geheimen en leugens, zo zijn we opgegroeid."

In het boek komen we erachter dat Ariana om het leven kwam in een duel tussen Albus, Aberforth en Grindelwald. De omstandigheden zijn niet duidelijk, maar de kans is groot dat we hier meer over leren. Dat in de titel Secrets staat, duidt er verder op dat er nog meer geheimen onthuld gaan worden. Dat wordt dus wat!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair