Chris Pratt reageert op kritiek na zijn casting als 'Mario'

Chris Pratt reageert op kritiek na zijn casting als 'Mario'

Het is volgens de acteur 'een droom die uitkomt'.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin stond dat niemand minder dan Chris Pratt het geliefde gamepersonage Mario gaat inspreken voor een Super Mario-animatiefilm. Hier is echter lang niet iedereen het met eens, dus nu besluit Pratt van zich af te bijten.

Online kreeg de acteur namelijk heel wat kritiek. Zo vinden sommigen dat hij niet de geschikte acteur is, aangezien hij geen Italiaanse roots heeft. Anderen vinden het weer niet kunnen dat Chris Martinet, dé stem van Mario, de rol niet krijgt.

Reactie
Pratt, voornamelijk bekend van zijn rol als Starlord in diverse Marvel-films, legt in een Instagram-filmpje uit waarom hij voor de rol is gegaan. Zo zegt hij dat hij als kind altijd al geobsedeerd was door Super Mario.

Zo stal hij zelfs munten uit een wensfontein, om de originele arcade game Mario Bros. te kunnen spelen in een lokaal attractiepark. Ook laat Pratt even Mario's 'catchphrase', 'It's-a meee!' horen, maar zegt wel dat hij voor de film een andere stem zal gebruiken. Bekijk het filmpje hieronder.



Buiten Pratt als Mario bestaat de stemmencast verder uit Charlie Day als Luigi, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad en Seth Rogen als Donkey Kong.

NieuwsFilm

meest populair