Madonna laat een joekel van een inkijk zien op Insta-foto

De zangeres gooit ze weer in de strijd.

FilmTotaal 25 september 2021 14:42 in Celebrity
Even geleden was er enige kritiek te horen op Madonna. De megaster zou er veel te jong uitzien voor haar leeftijd. Uiteraard zal het de zangeres een worst zijn wat men van haar denkt en haar Instagram loopt ondertussen vol met allerlei "jeugdige" foto's.

De in Bay City, Michigan geboren celeb heeft flink wat films achter haar naam staan, maar de laatste waarin ze te was is alweer van even geleden. Ze had in 2002 een rol in de romkom Swept Away van Guy Ritchie. Later was ze nog wel te zien in de docufilm I'm Going to Tell You a Secret (2005) en te horen in de animatiefilm Arthur and the Invisibles (2006).

Ook regisseerde ze in 2011 de film W.E.. Haar bekendste filmoptredens zijn in Evita (1996), A League of Their Own (1992) en Who's That Girl (1987). Waarschijnlijk weinigen weten dat ze een rolletje had in de Bond-film Die Another Day uit 2002.

Opvallend op Instagram
Nu komt Madonna weer met een opvallende foto waarop ze haar boezem maar weer eens in de strijd gooit. "Private Screening of Madame ❌ was so 🔥🔥🔥!! Thanks to all who made it happen! 🙏🏼! Madame ❌ streaming Oct. 8 on Paramount + 🧨🧨🧨," schrijft ze over haar concertfilm die binnenkort op Paramount+ verschijnt.


De 63 jarige Madonna en haar jetserkletser van een inkijk zien? Check dan de foto's op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair