Party Venom in nieuwe beelden 'Let There Be Carnage'

Zo zagen we de superheld nog niet.

Bram de Groot 25 september 2021 15:39 in Video
De eerste Venom uit 2018 was financieel gezien een enorme hit. Er werd maar liefst 856,1 miljoen dollar opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De ontvangst bleek echter enorm tegen te vallen, met slechts 30 procent op Rotten Tomatoes.

De eerste reacties op het vervolg Venom: Let There Be Carnage na screenings voor fans en andere aanwezigen zijn - uiteraard - weer bizar goed gestemd. Of de eerste recensies ook zo positief zijn, weten we vrij snel. Volgende week verschijnt deel twee namelijk in de States op het witte doek.

Nieuwe clip: Party Venom?
In de slechts 90 minuten durende film van regisseur Andy Serkis zien we ook een soort van feestvierende Venom. De onderstaande clip zet hem namelijk op een podium met een microfoon in zijn had.Wat bovenstaande exact te betekenen heeft, zie je vanaf 20 oktober. Vanaf dan draait namelijk de film met onder meer Tom Hardy (Eddie Brock / Venom) en Woody Harrelson (Cletus Kasady / Carnage), Michelle Williams (Anne Weying) en Naomie Harris (Frances Barrison / Shriek) in de Nederlandse zalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair