Sony Pictures werkt dan toch toe naar een 'Sinister Six'-film

Zes Spider-Man gaan zich verenigen voor een aanvaring met Spidey.

Bram de Groot 25 september 2021 17:56 in Algemeen
Alweer een aantal jaar geleden zette Sony Pictures regisseur Drew Goddard op Sinister Six, een film rond zes schurken uit de Marvel-wereld van Spider-Man. Die film moest gaan aansluiten op de The Amazing Spider-Man-films uit 2012 en 2014. Nu lijkt de titel weer op de agenda te staan.

Let op: er staan hieronder spoilers voor een Marvel-film die nog moet verschijnen.

In de Deadline-podcast Hero Nation wordt duidelijk dat Sony hoogstwaarschijnlijk weer plannen heeft met de film. Dit komt vooral doordat recent duidelijk werd dat de after credit scène van Venom: Let There Be Carnage een link gaat leggen met de films rond Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe.

In de podcast geeft host Anthony D'Alessandro aan dat in 2018 nog door producent Amy Pascal aangaf dat een film rond de Sinister Six niet dood is. Ze zou zelfs willen dat Goddard de film alsnog maakt. In 2019 hintte Pascal dat de schurken eerst geïntroduceerd zouden worden in verschillende films.

Vooralsnog heeft Sony Pictures vier films in Sony's Marvel Cinematic Universe gepland staan met het Let There Be Carnage volgende maand, Spider-Man: No Way Home in december, Morbius in januari en Kraven the Hunter in januari 2023.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeivomMlif

Avatar

Misschien even spoiler alert voor venom let there be carnage, heb net snel kunnen scrollen maar goed

Janushhw

Avatar

Zes Spider-Man gaan zich verenigen voor een aanvaring met Spidey

Mooie zin.

Totaal nul spoilers hoor.

Het was al duidelijk uit meerdere interviews dat deze venom en morbius aansluiten op t mcu. Niks nieuws

NieuwsFilm

meest populair