Sony Pictures werkt dan toch toe naar een 'Sinister Six'-film

Sony Pictures werkt dan toch toe naar een 'Sinister Six'-film

Zes Spider-Man gaan zich verenigen voor een aanvaring met Spidey.

Alweer een aantal jaar geleden zette Sony Pictures regisseur Drew Goddard op Sinister Six, een film rond zes schurken uit de Marvel-wereld van Spider-Man. Die film moest gaan aansluiten op de The Amazing Spider-Man-films uit 2012 en 2014. Nu lijkt de titel weer op de agenda te staan.

Let op: er staan hieronder spoilers voor een Marvel-film die nog moet verschijnen.

In de Deadline-podcast Hero Nation wordt duidelijk dat Sony hoogstwaarschijnlijk weer plannen heeft met de film. Dit komt vooral doordat recent duidelijk werd dat de after credit scène van Venom: Let There Be Carnage een link gaat leggen met de films rond Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe.

In de podcast geeft host Anthony D'Alessandro aan dat in 2018 nog door producent Amy Pascal aangaf dat een film rond de Sinister Six niet dood is. Ze zou zelfs willen dat Goddard de film alsnog maakt. In 2019 hintte Pascal dat de schurken eerst geïntroduceerd zouden worden in verschillende films.

Vooralsnog heeft Sony Pictures vier films in Sony's Marvel Cinematic Universe gepland staan met het Let There Be Carnage volgende maand, Spider-Man: No Way Home in december, Morbius in januari en Kraven the Hunter in januari 2023.

NieuwsFilm

meest populair