Nieuwe details 'Spider-Man: No Way Home' klinken vrij bizar

Nieuwe details 'Spider-Man: No Way Home' klinken vrij bizar

Gaat Peter Parker stelen van Doctor Strange?

De eerste trailer van Spider-Man: No Way Home liet zien dat Peter Parker en Doctor Strange gaan botsen. De omschrijving voor een scène uit de film laat zien waarom dat mogelijk gaat gebeuren.

De recente trailer voor de derde solofilm voor Peter Parker liet zien dat het multiversum echt volop gelanceerd de komende tijd. Marvel brengt een boel schurken terug, maar ook zien we Doctor Strange en Spidey mogelijk met elkaar vechten op een bewegende trein. Bijzonder, want waarom doen ze dat?

Een diefstal?
Hoewel we aannamen dat Strange Parker gewoon in elkaar wilde slaan omdat hij zijn spreuk verpestte, lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

The Cosmic Circus, dat vaker goed zit met dit soort verhalen, stelt dat Peter een belangrijk artefact gaat stelen uit het Sanctum Sanctorum van Strange.

Het zou gaan om een mysterieuze kubus. Die ken je niet uit de comics, dus wat het is weten we niet zeker. Duidelijk is wel dat het iets gevaarlijks is, waardoor Strange uiteindelijk van plan is om Peter Parker aan te vallen en zijn spullen terug te halen.

Het lijkt een behoorlijk spannend moment te worden in de nieuwe film van Marvel Studios en Sony Pictures.

NieuwsFilm

meest populair