'The Witcher' krijgt nog een film van Netflix!

Dat is weer goed nieuws voor de fans.

Jim Pedd 26 september 2021 11:59 in Algemeen
Netflix-fans hebben een mooie zaterdagavond achter de rug. Tijdens een drie uur durend evenement konden ze nieuwe trailers zien van onder meer Army of Thieves, Don't Look Up en waren er beelden van series als Bridgerton, Cowboy Bebop, Cobra Kai, The Umbrella Academy en The Witcher (allemaal te zien op onze zustersite Serietotaal). En van die laatste serie kregen we nog een boel nieuws!

In augustus lanceerde Netflix de eerste The Witcher-film: Nightmare of the Wolf. Die draaide om het oorsprongsverhaal van de leermeester van held Geralt of Rivia, Vesemir. Blijkbaar was de animefilm een groot succes, want Netflix heeft gisteren bekend gemaakt dat er nog eentje komt.

Nieuwe The Witcher-film
Waar de nieuwe The Witcher-film om draait is niet bekend. De aankondiging vond plaats in een video waarin showrunner Lauren Schmidt Hissrich (die de franchise tevens mag leiden voor Netflix) heel veel nieuwtjes achter elkaar onthulde.

Zo vertelde ze allereerst dat Henry Cavill terugkeert voor een derde seizoen van de serie. Ook vertelde ze bijzonder genoeg dat The Witcher een "kids en familie"-serie krijgt. En dat er nog een nieuwe anime-film aan zit te komen. Meer dan dat vertelde ze niet.

Maar daarmee is wel eens te meer duidelijk dat The Witcher voor Netflix vooralsnog een van zijn megafranchises is. Tot nu toe kreeg de franchise pas één seizoen en één film. Maar er zit veel meer aan te komen.

Vanaf 17 december zie je het tweede seizoen op Netflix. Daarnaast komt men vermoedelijk eind volgend jaar met de spin-off The Witcher: Blood Origin. En nu weten we dat er dus nog een seizoen, nog een spin-off en een film aankomen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Gezien dit toch een Witcher related post is, ook maar hier even een aantal clips delen? Smiley face

Road to Season 2 Trailer | The WitcherSeason 2 First Look Clip: Nivellen | The Witcher


Season 2 First Look Clip: Geralt & Ciri | The Witcher

NieuwsFilm

meest populair