Algemeen

Nieuwe beelden Transformers

door FilmTotaal op 23.01.2007 om 18:05 in Algemeen
Hier een aantal nieuwe beelden van de Transformers verfilming door Michael Bay. Behang van de film, die vanaf 5 juli in Nederland draait, vind je uiteraard hier. En mocht je er dan nog niet genoeg van hebben: zelf Optimus Prime vouwen kan hier.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Is dat niet die knul van: Constantine, Holes...?

Galerius

Avatar

Lekker ding die Megan Fox. :9

Giz

Avatar

Laatste frame PRACHTIG!

Megalomaniac

Avatar

Galerius "Lekker ding die Megan Fox. :9"
Jij bent zeker ook fan van de serie 'Faith & Hope'..

Emir

Avatar

Jij bent zeker ook fan van de serie 'Faith & Hope'..


Jij blijkbaar niet want dan zou je weten dat het Hope & Faith is.. -_-

Galerius

Avatar

Megalomaniac "Jij bent zeker ook fan van de serie 'Faith & Hope'.."


Nooit van gehoord. Ik heb stiekem op IMDb gezocht naar haar naam. :E

MikeyMo

Avatar

Mooie meid, veel diepgang :D

merijnsa

Avatar

Ik vind het allemaal maar een beetje typisch acteurs. Op John Turturro na dan. Vooral Jon Voight is gecast voor zijn zoveelste zaak in het Pentagon/president shit or whatever.

Wesley18M

Avatar

merijnsa "Ik vind het allemaal maar een beetje typisch acteurs. Op John Turturro na dan. Vooral Jon Voight is gecast voor zijn zoveelste zaak in het Pentagon/president shit or whatever."


Typisch?! nee hoor, ik bedoel de acteurs die in deze film meespelen zijn nog niet allemaal zo bekend.. En jon voight ook niet..en ja hij speelt meestal zo'n persoon.

HornBlower

Avatar

Bij die 3e foto (als je je ogen even van Megan Fox' d'r lichaam af kan krijgen) zie je op de achtergrond iets wat op een velg moet lijken. Het is alleen geen echte velg, maar een geschilderde. Toch raar met zo'n budget of niet? :P

Megalomaniac

Avatar

Emir "Jij blijkbaar niet want dan zou je weten dat het Hope & Faith is.. -_-"
Ik twijfelde al :P

Papigiulio

Avatar

HornBlower "Bij die 3e foto (als je je ogen even van Megan Fox' d'r lichaam af kan krijgen) zie je op de achtergrond iets wat op een velg moet lijken. Het is alleen geen echte velg, maar een geschilderde. Toch raar met zo'n budget of niet? :P"


En als je ietsje meer naar links kijkt van die velg/wieldop, dan zie je 2 zeer mooi glimmende heuvels terwijl de rest van de kleding vies is.......rara :P

Ayciro

Avatar

Angelater "Is dat niet die knul van: Constantine, Holes...?"


Ja dat is Shia Labeouf
Hij doet overigens ook mee met Bobby, mijn persoonlijke mening is, is dat hij daarin uitblinkt

Darthmar

Avatar

Ik zie een hoop mensen maar weinig transformers en daar gaat deze film toch over. Of zijn ze bang dat de mensen gaan afhaken als ze vreemde transformers laten zien die ze gebruiken ipv de originele tekenfilmversies.
De tekenfilmversies zijn realistischer als je denkt aan het mogelijkmaken van transformeren de nieuwe versies zijn te hoekig met rare uitsteksels.

shellghost

Avatar

Ik blijf elke keer schrikken van wat ze met OP gedaan hebben... :'(
Heiligschennis is het... :(

Wicked

Avatar

Darthmar "
[...]
Of zijn ze bang dat de mensen gaan afhaken als ze vreemde transformers laten zien die ze gebruiken ipv de originele tekenfilmversies. "

Ik ben allang afgehaakt. Alleen verhaallijn kan mij nog overhalen om deze "robots from mars" film in de bios te zien.

De tekenfilmversies zijn realistischer als je denkt aan het mogelijkmaken van transformeren de nieuwe versies zijn te hoekig met rare uitsteksels.

Juist in de tekenfilms wordt er veel "gesmokkeld". Denk aan de oplegger van Optimus Prime, de autobot Cosmos (piepklein als robot, friggin groot als ruimteschip), of Megatron die in een handwapen veranderd....

Dus nee, ik vind juist de "transformers" (ff tussen haakjes, want ik vind ze totaal niet lijken op de echte (G1)) in deze film realistischer in elkaar steken dan in de tekenfilms. Smiley face

WoUtoMatiC

Avatar

Papigiulio "En als je ietsje meer naar links kijkt van die velg/wieldop, dan zie je 2 zeer mooi glimmende heuvels terwijl de rest van de kleding vies is.......rara :P"

Ik kom niet verder dan die heuvels...

Darthmar

Avatar

Wicked "Juist in de tekenfilms wordt er veel "gesmokkeld". Denk aan de oplegger van Optimus Prime, de autobot Cosmos (piepklein als robot, friggin groot als ruimteschip), of Megatron die in een handwapen veranderd....

Dus nee, ik vind juist de "transformers" (ff tussen haakjes, want ik vind ze totaal niet lijken op de echte (G1)) in deze film realistischer in elkaar steken dan in de tekenfilms. Smiley face"


Dan bedoel ik de vorm want Soundwave wordt een cassettedeck. Maar je herkent waarin ze veranderen. Hoe haal je uit de nieuwe OP een vrachtwagen? Ik bedoel in robotvorm hebben ze nog iets van hun voertuigversie. Hierdoor is het geloofwaardiger dat ze kunnen veranderen.

NieuwsFilm