Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Jeffrey Kouters 26 september 2021 22:15 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Intrusion (2021)
Regie: Adam Salky | Cast: Freida Pinto, Logan Marshall-Green, Robert John Burke, e.a. |
Meera en Henry Parsons verhuizen naar een dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, totdat het echtpaar het slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak. Na deze heftige gebeurtenis, gaat de getraumatiseerde Meera op zoek naar antwoorden. Ze ontdekt echter dat het echte gevaar nog altijd op de loer ligt en vertrouwt eigenlijk niemand meer.

#2 My Little Pony: A New Generation (2021)
Regie: Robert Cullen en José Luis Ucha | Cast: Vanessa Hudgens, Kimiko Glenn, James Marsden, e.a.
Ooit leefden Aardepony's, Pegasi en Eenhoorns in harmonie samen, maar nu is Equestria verdeeld. Wanneer Aardepony Sunny op een dag Eenhoorn Izzy ontmoet, komt ze erachter dat de door haar vrienden gevreesde Eenhoorns hun magie hebben verloren. Sunny besluit Izzy te helpen deze terug te halen. Daarvoor reizen ze samen naar de Zephyrhoogte, de Pegasus-stad.

#3 The Starling (2021)
Regie: Theodore Melfi | Cast: Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Timothy Olyphant, e.a. |
Na een afschuwelijke gebeurtenis, belandt Lilly in een zwaar rouwproces en wordt haar huwelijk op de proef gesteld. Om haar verdriet te verwerken, is ze veel in haar tuin bezig. Daar raakt ze geobsedeerd door een brutaal vogeltje. Ze schakelt de hulp in van een vriendelijke dierenarts om te leren omgaan met het dier.Lees ook:1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mcdaktari

Avatar

My little pony????‍♂️????‍♂️

NieuwsFilm

meest populair