3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Herman | Cast: Asa Butterfield, Jack Scanlon, David Thewlis, e.a.
De achtjarige Bruno verhuist met zijn familie van Duitsland naar Polen. Daar wordt zijn vader als hoge nazi kampcommandant van Auschwitz. Op een dag ontmoet Bruno een leeftijdsgenootje achter prikkeldraadhek, genaamd Shmuel, niet wetende dat hij een Joodse gevangene is. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee.

Mystic River (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, e.a.
Sean, Dave en Jimmy groeiden samen op in een arbeiderswijk in Boston, maar raakten door een gruwelijk drama van elkaar vervreemd. Vele jaren later ontmoeten de oud-vrienden elkaar weer wanneer de dochter van Jimmy is vermoord. Sean, inmiddels rechercheur, zet alles om de zaak op te lossen. Maar leiden alle aanwijzingen naar Dave. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten.

Crawl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ami Metcalf, e.a.
Tijdens een zware orkaan zoekt Haley naar haar vader, die vast is komen te zitten in de ondergelopen kruipruimte van haar ouderlijk huis. Daar blijkt hij niet alleen te zijn. Een paar enorme, bloeddorstige alligators zwemmen er namelijk ook rond. Terwijl het huis steeds verder onderstroomt, moeten Haley en haar vader alles op alles zetten om te overleven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair