De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer een aantal mooie titels.

Jeffrey Kouters 25 september 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Starling (2021)
Regie: Theodore Melfi | Cast: Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Timothy Olyphant, e.a. |
Na een afschuwelijke gebeurtenis, belandt Lilly in een zwaar rouwproces en wordt haar huwelijk op de proef gesteld. Om haar verdriet te verwerken, is ze veel in haar tuin bezig. Daar raakt ze geobsedeerd door een brutaal vogeltje. Ze schakelt de hulp in van een vriendelijke dierenarts om te leren omgaan met het dier.

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)
Regie: Ol Parker | Cast: Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep, e.a. |
Op het Griekse eiland heeft Sophie, inmiddels dertig en zwanger, het hotel van haar overleden moeder Donna overgenomen. Ze blikt terug op de avonturen van haar jonge, vrijgevochten moeder. In haar jongere jaren geniet Donna volop van haar leven met romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill, oftewel de potentiële vaders van Sophie.

Intrusion (2021)
Regie: Adam Salky | Cast: Freida Pinto, Logan Marshall-Green, Robert John Burke, e.a. |
Meera en Henry Parsons verhuizen naar een dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, totdat het echtpaar het slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak. Na deze heftige gebeurtenis, gaat de getraumatiseerde Meera op zoek naar antwoorden. Ze ontdekt echter dat het echte gevaar nog altijd op de loer ligt en vertrouwt eigenlijk niemand meer.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mcdaktari

Avatar

Zwakke films????

horizon

Avatar

Geen idee. De eerste en derde niet gezien dus geen mening.

De tweede helaas wel gezien.

Maar eerst de fantastische serie Squid Games afkijken.

NieuwsFilm

meest populair