3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 21 september 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Clueless (1995)
Regie: Amy Heckerling | Cast: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, e.a.
De zestienjarige scholiere Cher is ontzettend populair en rijk. Ze besluit Tai, een nieuwe klasgenote, te helpen door haar ook populair te maken. Cher blijkt daar echter iets te goed in te zijn, want Tai wordt populairder dan zij. Tegelijkertijd zoekt Cher naar haar droomvriendje. En dan duikt haar ex-stiefbroer Josh ook nog eens op.

The Trial of the Chicago 7 (2020)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a.
In 1968, het jaar waarin de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot verdeelt, raken demonstranten in Chicago slaags met de politie. Een jaar later laat president Nixon acht betogers vervolgen voor samenzwering en rebellie, waarvan een zaak apart wordt behandeld. Het proces tegen de Zeven van Chicago wordt een grote schijnvertoning.

Happy Death Day (2017)
Regie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Rachel Matthews, e.a.
Studente Tree wordt op haar verjaardag vermoord en komt in een tijdlus terecht. Daardoor beleeft ze haar verjaardag telkens opnieuw, die dus telkens eindigt op het moment waarop ze wordt vermoord. Het biedt Tree de unieke kans om uit te vogelen wie het op haar voorzien heeft. Dat antwoord blijkt ook de sleutel te zijn om de cirkel te doorbreken en terug te kunnen keren.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair