Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Jeffrey Kouters 19 september 2021 20:12 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Schumacher (2021)
Regie: Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker en Michael Wech | Met: Michael Schumacher, Ross Brawn, Flavio Briatore, e.a.
Deze documentaire schetst aan de hand van exclusieve interviews en archiefbeelden een intiem portret van de zevenvoudig Formule 1-kampioen Michael Schumacher. Met zijn sterke wil om te winnen, trok de coureur al snel enorm veel aandacht. Zijn opkomst en carrière spraken tot de verbeelding van miljoenen fans, maar deze documentaire laat zien dat er meer schuil ging achter Schumacher dan alleen het racen.

#2 Bac Nord (2020)
Regie: Cédric Jimenez | Cast: Gilles Lellouche, Karim Leklou, François Civil, e.a.
Drie politieagenten uit Marseille zijn het helemaal beu om steeds maar kleine criminelen op te pakken. Wanneer ze de kans krijgen om een groot drugsnetwerk op te rollen, grijpen ze die dan ook direct aan. De grenzen vervagen echter wanneer een belangrijke informant een lastige eis stelt, waardoor de agenten voor een onmogelijke keuze komen te staan.

#3 Skyscraper (2018)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, e.a.
Ex-militair en beveiligingsadviseur Will Sawyer is verantwoordelijk voor de beveiliging van The Pearl in Hongkong, het hoogste gebouw ter wereld. Wanneer deze wolkenkrabber doelwit wordt van een terroristische aanslag, en het gebouw in brand komt te staan, doet hij alles om zijn gegijzelde gezin te redden uit de chaos. Sawyer krijgt echter zelf de schuld.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair