Mini-Pufts en nieuwe helden op beelden 'Ghostbusters: Afterlife'

Binnenkort komt deze nieuwe derde film naar het witte doek.

Bram de Groot 27 september 2021 06:29 in Algemeen
Alweer een tijdje geleden zagen we een clip uit Ghostbusters: Afterlife, met daarin de zogenaamde Mini-Pufts. De situatie betreft duidelijk een komische nooit in de derde film die aansluit op de twee eerste films uit de jaren tachtig.

Hieronder zie je nu twee covers voor een nieuwe editie van Empire Magazine. Daarnaast zie je ook enkele van de acteurs die in de film te zien zullen zijn. In Afterlife zijn er rollen voor onder meer Carrie Coon als Callie, Mckenna Grace als Phoebe, Finn Wolfhard als Trevor en Paul Rudd als Mr. Grooberson.

Empire covers Ghostbusters: Afterlife
Hieronder de covers voor de film van regisseur Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman. In zijn film zie je ook de terugkeer van Bill Murray als Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd als Dr. Raymond "Ray" Stantz, Ernie Hudson als Dr. Winston Zeddemore, Sigourney Weaver als Dana Barrett en Annie Potts als Janine Melnitz.Twee nieuwe posters
Vanaf 18 november moet Ghostbusters: Afterlife in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder twee nieuwe affiches voor de film van Sony Pictures.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

de trailers maken mij nog niet warm hiervoor aangezien je Murray etc amper of helemaal niet ziet. En ook op de posters zie je ze niet. Dus ik vraag mij wel af hoe lang ze dan in de film zitten. Alleen een cameo zou wel een teleurstelling zijn

AlanSmithee

Avatar

Ziet er zo kinderachtig uit allemaal. Was leuk geweest als ik 8 was.

Drakie

Avatar

Dit gaat weer zo'n slechte Hollywood film worden, ga het ook niet eens meer kijken. Lijkt wel een kinderfilm, beetje proberen mee te liften op Stranger things formule, geen oude cast op de poster.. Dan weet je genoeg.. Gewoon weer een cash grab. Dikke vinger naar weer een Hollywood shitfest. ???? Ergens hoop je dat Hollywood een keer terug gaat naar originele films.

johnstearne

Avatar

De Boomers hebben ook gesproken blijkbaar hierboven.

NieuwsFilm

meest populair