Mini-Pufts en nieuwe helden op beelden 'Ghostbusters: Afterlife'

Mini-Pufts en nieuwe helden op beelden 'Ghostbusters: Afterlife'

Binnenkort komt deze nieuwe derde film naar het witte doek.

Alweer een tijdje geleden zagen we een clip uit Ghostbusters: Afterlife, met daarin de zogenaamde Mini-Pufts. De situatie betreft duidelijk een komische nooit in de derde film die aansluit op de twee eerste films uit de jaren tachtig.

Hieronder zie je nu twee covers voor een nieuwe editie van Empire Magazine. Daarnaast zie je ook enkele van de acteurs die in de film te zien zullen zijn. In Afterlife zijn er rollen voor onder meer Carrie Coon als Callie, Mckenna Grace als Phoebe, Finn Wolfhard als Trevor en Paul Rudd als Mr. Grooberson.

Empire covers Ghostbusters: Afterlife
Hieronder de covers voor de film van regisseur Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman. In zijn film zie je ook de terugkeer van Bill Murray als Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd als Dr. Raymond "Ray" Stantz, Ernie Hudson als Dr. Winston Zeddemore, Sigourney Weaver als Dana Barrett en Annie Potts als Janine Melnitz.



Twee nieuwe posters
Vanaf 18 november moet Ghostbusters: Afterlife in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder twee nieuwe affiches voor de film van Sony Pictures.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair